Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

K.Ozoliņš: "Habarovskā un Sahalīnā centīsimies dzīvot pēc Latvijas laika"

K.Ozoliņš: "Habarovskā un Sahalīnā centīsimies dzīvot pēc Latvijas laika"
Kārlis Ozoliņš
Foto: dinamoriga.eu

Hokeja klubs "Rīga" vakar piedzīvoja zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē pret pagājušās sezonas spēcīgāko komandu "Spartak" (1:2). Rīdzinieku uzbrucējs Kārlis Ozoliņš pēc mača atzina, ka komandai bija daudz momentu, taču kliboja to realizācija.

"Nevarējām iemest ripu vārtos. Bija mums daudz momentu, kurus nepratām realizēt. Pretiniekam divi vairākumi – divi vārtu guvumi. Jāizmanto savas iespējas," par vakardienas maču izteicās "Rīgas" uzbrucējs Kārlis Ozoliņš.

"Otrajā trešdaļā nedaudz palaidāmies. Pirmo periodu nospēlējam labi, bet otrajā nespēlējām tā, kā vajadzētu. Pretinieks uzreiz sāka izcelties, izmantot mūsu kļūdas, kam sekoja arī vārtu guvumi un tad nedaudz rokas nolaidās. Uz trešo trešdaļu izgājām, cik vien labi mēs varējām. Šodien nepaveicās, viņu vārtsargs arī „pavilka”. Pēc iepriekšējās spēles mūsu kapteinis ģērbtuvē pateica ļoti pareizus vārdus. Viņš prot sapurināt komandu, un mēs ejam un cīnāmies," skaidroja Rīgas hokejists.

"Rīgai" tagad būs jādodas tālā izbraukumā uz Krievijas austrumu apgabaliem – jāmēro vairāk nekā deviņi tūkstoši kilometru līdz Sahalīnai un Habarovskai. "Domāju, mēs centīsimies dzīvot pēc Latvijas laika un iesim gulēt pa dienu. Protams, būs savādāk, bet, domāju, būs viss kārtībā. Iesim un spēlēsim," sacīja K.Ozoliņš.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...