Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Vairāk tiek gaidīts no Indraša un Cinka"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tambijevs: "Vairāk tiek gaidīts no Indraša un Cinka"
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

HK "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs pēc trešās uzvaras trīs mačos Krievijas Jaunatnes Hokeja līgā (MHL) (2:1 pēcspēles metienos pret "Serebryanye Lvy") atzina, ka komanda spēlējusi ar pēdējiem spēkiem, tāpat uzsvēra to, ka no vairākiem līderiem tiekot gaidīta lielāka atdeve.

"Pietrūka niknuma un koncentrēšanās. Ļoti labi mums nospēlēja vārtsargs (Kristers Gudļevskis). Ņemot vērā to, ka pretiniekiem bija tik daudz vārtu gūšanas iespēju, knapi spējām beigās izglābt spēli. Bez vārtsarga grūti kādu citu šodienas spēlē izcelt. Komanda nebija noskaņojusies," iesāk Tambijevs.

Vaicāts par to, kas vainīgs pie tā, ka komanda nebija noskaņojusies, treneris uzsvēra to, ka jauniešu hokejā grūtāk noskaņot komandu, it sevišķi pēc uzvarām: "Centāmies jau pirms mača noskaņot savējos, taču tāds ir jauniešu hokejs. Noteikti sliktu lomu nospēlēja arī pirmās divas uzvaras. Puiši nodomājuši, ka visu laiku būs uzvaras."

Saprotamu iemeslu dēļ Tambijevs nebija apmierināts ar savu padoto sniegumu vairākuma izspēlēs: "Jau ar Aigaru (Ciprusu) šo jautājumu apspriedām. Ir gan momenti, gan metieni, taču nepietiek mērķtiecības vārtu priekšā. Noteikti arī jāpiekrīt viedoklim, ka bieži vien pārkombinējām. Uzskatu, ka vairākumā obligāti jābūt vienam uzbrucējam vārtu priekšā un vairāk izspēlē jāiesaista aizsargi. Mūsu uzbrucējiem pietrūkt nekaunības iet vārtu priekšā."

HK "Rīga" galvenais treneris akcentēja to, ka no dažiem komandas līderiem šobrīd tiek gaidīts vairāk: "Lieliski nospēlēja Raimonds Vilkoits, kurš pēdējā periodā uzņēmās iniciatīvu un faktiski "izvilka" spēli. Ar citiem gan ir problēmas. Vēlētos, lai Miks Indrašis būtu labākā formā un ņemtu vairāk spēli uz sevi, to pašu varu pateikt ar Ronaldu Cinku. Viņiem spēles laiks ir liels, taču atdeve ne tik liela."

Tambijevs atklāja, ka komanda pašreiz ir ļoti nogurusi – gan lielu slodžu dēļ, gan arī saspringtā grafika dēļ. "Šodien spēlējām "caur nevaru". Daudziem spēlētājiem bez MHL bija vēl trīs spēles izlasē Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrā. Sanāk, ka aptuveni puskomandai desmit dienu laikā jāspēlē septiņas spēles, kas, protams, nav normāli. Pretinieki jau arī nopietni, nav ne Rumānija, ne Mongolija. Ne viss izdodas, taču visi cīnās..."

  +4 [+] [-]

, 2010-09-10 11:36, pirms 14 gadiem
Normali uzbrauca Rumajiem/Mongoljiem... enivej, gan jau Tambiks ar laiku sapratiis, ka caur presi audzinaat speletaajus nevajag.

 +14 [+] [-]

, 2010-09-10 11:37, pirms 14 gadiem
Psc šitā pateikt: "nav ne Rumānija, ne Mongolija", Domā šiem nav jūtu?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-10 11:39, pirms 14 gadiem
kur var redzeet speeles statistiku? Metieni pa vaartiem bija nenormali daudz tapat ari noraidijumi. lielaka dalja speele bija nevienados sastavos. Ka 10 vairaakumus peec kaartas nevar izmantot tas jau ir tragjiski

  -2 [+] [-]

, 2010-09-10 11:40, pirms 14 gadiem
nu,nu tikai 3 speles bijušas!!
dod mazaku laiku un buus rezultats,vinjs tak izbesaas

  -2 [+] [-]

, 2010-09-10 11:56, pirms 14 gadiem
Jāņem jau vērā arī, ka vakar (un šodien) nepalīdzēja Podziņš un Karamnovs, kuri arī tomēr veido visai lielu HK Rīga spēles daļu.

Ar to es gribēju teikt, ka arī bez Sprukta un Karsuma Dinamo Rīga izskatītos krietni vājāka.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-10 11:58, pirms 14 gadiem
aigars07 rakstīja: kur var redzeet speeles statistiku? Metieni pa vaartiem bija nenormali daudz tapat ari noraidijumi. lielaka dalja speele bija nevienados sastavos. Ka 10 vairaakumus peec kaartas nevar izmantot tas jau ir tragjiski
Официальный сайт молодежной хоккейной лиги

  -3 [+] [-]

, 2010-09-10 11:58, pirms 14 gadiem
Ja godīgi, ne pārāk saprotu, kādēļ vajag spēlēt "caur nevaru" ar 2 uzbrucēju trijniekiem pūsi pēdējās trešdaļas.. Kapēc nevar normāli spēlēt ar 4 trijniekiem? Vai tad vajag uzvaras PAR KATRU CENU? Vai tad galvenais nav gatavot spēlētājus? Skaidrs, ka vajag arī rezultātu, bet vai tad par tādu cenu?

  +2 [+] [-]

, 2010-09-10 12:08, pirms 14 gadiem
Calvin rakstīja: Ja godīgi, ne pārāk saprotu, kādēļ vajag spēlēt "caur nevaru" ar 2 uzbrucēju trijniekiem pūsi pēdējās trešdaļas.. Kapēc nevar normāli spēlēt ar 4 trijniekiem? Vai tad vajag uzvaras PAR KATRU CENU? Vai tad galvenais nav gatavot spēlētājus? Skaidrs, ka vajag arī rezultātu, bet vai tad par tādu cenu?
arī no Tambijeva prasa rezultātu. (turnīra tabulā)

  +3 [+] [-]

, 2010-09-10 12:25, pirms 14 gadiem
Dirty82 rakstīja: Psc šitā pateikt: "nav ne Rumānija, ne Mongolija", Domā šiem nav jūtu?
Nu domāju, ka viņi paši apzinās, kurā divīzijā spēlē un kādā līmenī viņiem ir hokejs!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-10 13:00, pirms 14 gadiem
Pilnīgi smieklīgi- šādā vecumā 3.sezonas spēlē sūdzēties par lielo nogurumu?!

  +3 [+] [-]

, 2010-09-10 13:01, pirms 14 gadiem
Calvin rakstīja: Ja godīgi, ne pārāk saprotu, kādēļ vajag spēlēt "caur nevaru" ar 2 uzbrucēju trijniekiem pūsi pēdējās trešdaļas.. Kapēc nevar normāli spēlēt ar 4 trijniekiem? Vai tad vajag uzvaras PAR KATRU CENU? Vai tad galvenais nav gatavot spēlētājus? Skaidrs, ka vajag arī rezultātu, bet vai tad par tādu cenu?
Likt spēlēt "čerez ņe mogu" arī ir spēlētāju gatavošanas neatņemama sastāvdaļa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-10 14:12, pirms 14 gadiem
cik tad daudz viņiem bija vārtu gūšanas momentu, ja metienu attiecība bija 46-16? Vai tik tā nav jau pierastā pielīšana krieviem

  +3 [+] [-]

, 2010-09-10 14:27, pirms 14 gadiem
Ja metienu attiecība patiešām ir 46-16 kā bija rakstīts, tad neko nevar pārmest izņemot momentu realizāciju. tad var teikt tā turpināt- 46 metieni spēlē ir ļoti daudz un 16 nozīmē labi, pat ļoti labi aizsardzībā.
spēli neredzēju tāpēc sīkāk spriest nevaru. Un nogurums varētu būt pat sezonas sākumā ja tā ir 7 spēles 10 dienās/puskomandai/-pārbaudījis Tambijeva teikto neesmu. Bet kopumā malači-8 punkti 3 spēlēs, bet tikai pēc pirmajām izbraukuma spēlēm redzēsim uz ko esam gatavi MHL.

     [+] [-]

, 2010-09-10 15:40, pirms 14 gadiem
Nu nezinu gan par to paarkombineeshanos, driizaak met pie katras iespeejas bez jeegas, normaals varotchiks kjer vienaa mieraa.

     [+] [-]

, 2010-09-10 17:05, pirms 14 gadiem
Lai treneri atrastu pareizos virknējumus sastāvos ir jānospēlē vairākas spēles, tai skaitā izbraukumos, jo jauniešu hokejs atšķiras no pieaugušo ar to, ka puiši nav ar tādu pieredzi un stabilitāti, kā rezultātā treneriem ir nepieciešams ilgāks laiks, lai saprastu, kam ar ko kopā jāspēlē. Vēl daudz jāstrādā ar to!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-10 17:58, pirms 14 gadiem
Man ari liekas, tieši trūkst komandas spēles. Ir ļoti daudz bezjēdzīga individuālisma. Trijatā iziet pret vienu aizsargu, nepasojot met uz vārtiem, tā vietā, lai skaisti izspēlētu kombeni. Tāpēc jau ir 46 metieni. Nu skaidrs, ka viņu varočiks ļoti labi spēlēja, ceru šodien sagaidīt no mūsējiem pretinieka sagraušanu. Un lūdzu, neesiet tik individuāli, visi saprot, ka Rīgai individuālā meistarība ir augstāka, bet hokejā uzvar tas, kurš vairāk iemet!!!

     [+] [-]

, 2010-09-11 09:37, pirms 14 gadiem
Atrada vietu, kur veļu mazgāt. Tam visam jāpaliek komandas iekšienē. Lai tad arī pasaka, kādā sakarā savu mazo tambu lambu, tikai vairākumā , kopā ar pirmo maiņu laiž ārā. Nezin vai, kāds cits spēlētājs no dziļas rezerves, tiktu laukumā kopā ar pirmo maiņu izspēlēt vairākumu. Bet nekas jau arī tāpēc nesanāca.