Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīga'' arī otrajā spēlē atzīst ''Spartak'' pārākumu

Krišs Upenieks

''Rīga'' arī otrajā spēlē atzīst ''Spartak'' pārākumu
"Rīgas" galvenais treneris Ronalds Ozoliņš
Foto: HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda ''Rīga'' piedzīvojusi otro zaudējumu divās dienās, šoreiz Maskavas ''MHK-Spartak'' piekāpjoties ar minimālu 2:3. Abus vārtus rīdzinieku labā guva Emīls Ģēģeris.

Lai gan sezonas otrajā pusē ar Ronaldu Ozoliņu pie stūres ''Rīgas'' rezultāti ir uzlabojušies, komanda šosezon necīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs un joprojām atrodas savas konferences pēdējā vietā, no astotās pozīcijas atpaliekot 27 punktus. Vakar pret ''MHK-Spartak'' rīdzinieki spēja iegūt vienu punktu, papildlaikā zaudējot ar 3:4.

Pāvels Puškarevs otrajā spēlē izcēlās jau spēles 98. sekundē (0:1). Pirmās trešdaļas atlikušajā daļā ''MHK-Spartak'' joprojām piederēja neliela iniciatīva, bet perioda vidū rīdzinieki tika pie iespējas spēlēt vairākumā, kurā gan bija lielas problēmas ar nostāšanos zonā. Perioda beigu daļā viesi paši izturēja mazākumu, un pēc 20 minūtēm tablo vēstīja minimālu deficītu 0:1. Jāatzīmē, ka ''Rīga'' pirmajā trešdaļā 17 reizes meta pa vārtiem, ''Spartak'' atbildēja ar 15.

Mihails Bulimovs otrā perioda sākumdaļā krieviem sniedza jau 2:0 pārsvaru, bet trīs ar pusi minūtes vēlāk Emīls Ģēģeris sniedza savu atbildi - 2:1. Perioda beigu daļā izcēlās asumi, kuru rezultātā mazākumā palika pretinieki, taču rezultātu no šīs situācijas izspiest neizdevās. Trešā perioda ievadā Ģēģeris ar precīzu metienu jau panāca izlīdzinājumu, bet 56. minūtē Daņila Ļebanovs izrāva uzvaru mājiniekiem - 3:2.

Pa Gustava Grigala sargātajiem vārtiem šajā vakarā tika izdarīti 45 metieni, bet mūsējie pretinieku vārtu drošību apdraudēja 31 reizi. 9. un 10. decembrī Rīgas komanda viesos aizvadīs spēles pret ''Almaz'' hokejistiem.

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...