Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"KRS Heilongjiang" revanšējas "Rīgai", sagādājot lauvām septīto zaudējumu

"KRS Heilongjiang" revanšējas "Rīgai", sagādājot lauvām septīto zaudējumu
Foto: www.hkr.lv

Hokeja klubs „Rīga” piedzīvoja septīto neveiksmi 12 mačos Jaunatnes hokeja līgā (MHL) šosezon, ar 2:4 zaudējot līgas vājākajai komandai Ķīnas „KRS Heilongjiang”. Vārtus rīdzinieku labā guva Patriks Zabusovs un Gustavs Millers.

Rīdzinieki nonāca iedzinējos pirmā perioda vidū. Pēc neveiksmīga ripas izmešanas mēģinājuma tā trāpīja Jānim Švanenbergam un atleca vārtu priekšā, pēc tām nonāca pie ķīniešu hokejista Zina Vana, kurš iemeta to tukšos vārtos – 0:1. Mājinieki panāca izlīdzinājumu uzreiz pēc pārtraukuma – Patriks Zabusovs saņēma piespēli labā ātrumā un no uzbrukuma zonas vidus precīzi un stipri meta, pārspējot vārtsargu Perisu O’Braienu – 1:1.

Tomēr jau drīz KRS panāca divu vārtu pārsvaru. Vienā no epizodēm rīdzinieki neveikli nospēlēja savā zonā un pazaudēja ripu, sekoja piespēle Hansam Haugenam, kurš no šaurā leņķa ieraidīja ripu Artūram Šilovam starp kājsargiem – 1:2. „Rīga” neizdarīja nekādus secinājumus, jo jau pēc minūtes atkal pazaudēja ripu savā zona uzbrukuma sākumā, Žuņčens Czo izvirzījā labā metiena pozīcijā komandas biedru Vanu, kurš panāca jau 1:3.

Mača vidū viesi guva ceturtos vārtus – Artjoms Lobanovs ar ripu izlauzās no laukuma stūra, aizslidoja līdz iemetiena aplim un meta, vēl viens KRS spēlētājs aizsedza skatu Šilovam, un ripa atrada ceļu vārtos – 1:4. Uzreiz pēc šīs epizodes Šilovu nomainīja Bruno Brūveris.

„Rīga” samazināja deficītu 13 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Gustavs Millers ar nestipru metienu no zilās līnijas pārspēja O’Braienu – 2:4. Mača beigās neiztika bez asumiem. Mājiniekiem bija iespēja spēlēt vairākumā, ko Aigars Cipruss izmantoja, lai nomainītu Brūveri pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr viesi bija tuvāk piektajām vārtu guvumam, nekā „Rīga” trešajām, jo pēdējās sekundēs KRS hokejists trāpīja pa tukšo vārtu stabu, spēlei noslēdzoties ar 2:4.

Rīdziniekiem tas bija septītais zaudējums 12 mačos, bet KRS tika pie otrā panākuma 14 spēlēs. Nākamos četrus mačus lauvas aizvadīs izbraukumā, 11. un 12. oktobri tiekoties ar „Ruskiye Vityazi”, bet 15. un 16. oktobrī – ar „Kapitan”.

Jaunatnes hokeja līga, 7. oktobris

Rīga – KRS Heilongjiang 2:4 (0:1; 1:3; 1:0)
Vārti: 10:52 Vans (vair.) 0:1, 20:17 Zabusovs (Švanenbergs, Kļaviņš) 1:1, 21:53 Hagens (Bļinkovs) 1:2, 23:01 Vans (Czo) 1:3, 33:50 Lobanovs, 1:4, 47:16 Millers 2:4
Metieni: 51:26
Soda minūtes: 10:14
Iemetieni: 42:26
Vārtsargi: Artūrs Šilovs (līdz 33:50), Bruno Brūveris (no 33:50) – Periss O’Braiens

Izmantotie avoti:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2018-10-07 16:38, pirms 5 gadiem
Patriks Zabusovs. Turpinās augt ? Varbūt kāds zinātājs var padalīties ? Attieksme, talants, fiziskais ?