Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK ''Rīga'' negūst vārtus un piedzīvo zaudējumu pret ''Atlanty''

Krišs Upenieks

HK ''Rīga'' negūst vārtus un piedzīvo zaudējumu pret ''Atlanty''
Frenks Razgals
Foto: dinamoriga.eu

Šovakar Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārās sezonas spēlē sauso zaudējumu piedzīvoja HK ''Rīga''. Otrajā periodā Maskavas apgabala ''Atlanty'' rīdzinieki ielaida divas bezatbildes ripas, visā spēlē tā arī nespēja gūt vārtus un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:2.

Mača pirmajā trešdaļā katra no komandām pa reizei uzspēlēja vairākumā, taču pārspēt vārtsargus ne vienas, ne otras vienības hokejistiem pārspēt neizdevās, tādējādi pēc 20 minūtēm uz tablo bezvārtu neizšķirts. Otrā perioda sestajā minūtē mājinieki savu panāca - pēc Kirila Galohas noraidījuma par uzbrukumu spēlētājam bez ripas ''Atlanty'' diezgan ātri arī guva pirmos vārtus (1:0).

Otrajā perioda rīdzinieki neizmantoja divas iespējas spēlēt piecatā pret četriem, bet mazliet vairāk nekā divas minūtes pirms perioda beigām Maskavas apgabala hokejisti savu panāca - 2:0. Lai arī noslēdzošajās 20 minūtēs ''Rigai'' bija pārsvars, bet pārvērst to gūtos vārtos hokejisti tā arī nespēja, pie tam pēdējās 72 sekundes nācās spēlēt mazākumā par skaitliskā sastāva pārkāpumu - 0:2.

Jāpiemin, ka mūsējie visā spēlē izdarīja 31 metienu pa pretinieku vārtiem, kamēr mājinieki atbildēja ar 29. Rietumu konferences turnīra tabulā rīdzinieki ar 13 punktiem desmit spēlē ierindojas 13. pozīcijā 15 komandu konkurencē.

Rīt komandas ''Atlanty'' mājvietā tiksies atkārtoti.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт