Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Ņiživijs: "Patika, kā sākām un kā kontrolējām ripu, taču neizmantojām momentus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ņiživijs: "Patika, kā sākām un kā kontrolējām ripu, taču neizmantojām momentus"
Aleksandrs Ņiživijs
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas kluba "Rīga" galvenā trenera amatā ar zaudējumu debitēja Aleksandrs Ņiživijs, jo viņa padotie savā laukumā ar 0:1 atzina Maskavas "MHK Spartak" pārākumu. Vienīgā ripa tika ielaista piecas minūtes līdz noslēgumam. Ņiživijs bija apmierināts ar disciplīnu, darbību ar un bez ripas, taču ne momentu realizāciju.

"Pēc spēles ir divejādas sajūtas," norādīja hokeja kluba "Rīga" galvenais treneris Aleksandrs Ņiživijs. "Maču iesākām labi, kontrolējām tā gaitu. Diemžēl nepratām izmantot ļoti daudz iespējas."

"Momentu realizācija šodien bija ļoti slikta," turpināja Ņiživijs. "Vārtus zaudējām, jo pietrūka spēka. Laicīgi nenomainījāmies. Šādā spēlē - ja Tu negūsti vārtus no vairākām iespējām, beigās būsi zaudētājs. Šodien nav pretenziju par spēles disciplīnu. Esmu neapmierināts ar momentu realizāciju."

"Protams, rīt būs jauna diena un jauna spēle. Jau šodien man patika, kā kontrolējām ripu, kā presingojām un to spējām atņemt, neļaujot viņiem iesākt uzbrukumu. Izveidojām pietiekami daudz momentu. Tikai jāgūst vārti." Otrais duelis starp "Rīgu" un Maskavas "MHK Spartak" rīt pulksten 18:30 Piņķos.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

     [+] [-]

, 2016-09-05 23:36, pirms 8 gadiem
Es nevaru, kad ieraugu Ņižu, tā uzreiz atmiņā tas twittera konts viņam

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 23:54, pirms 8 gadiem
Varbūt kāds zin vai HK Rīga spēles kaut kur translēs? Pagājušajā sezonā kopīcentrs laikam kaut ko rādija?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-06 00:20, pirms 8 gadiem
.........taču neizmantojām momentus"
Arī šī paaudze nav tikusi vaļā no šīs problēmas, kas vakar visā ''skaistumā'' bija redzama LV pieaugušo izlases izpildījumā.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-06 09:12, pirms 8 gadiem
momentu neizmantošana kā sērga jau no jaunības

     [+] [-]

, 2016-09-06 09:41, pirms 8 gadiem
Saša pie friziera beidzot aizgājis