Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Kārklam vienīgie vārti, "Rīga" ar uzvaru noslēdz pārbaudes turnīru Sanktpēterburgā

Andrejs Siliņš

Kārklam vienīgie vārti, "Rīga" ar uzvaru noslēdz pārbaudes turnīru Sanktpēterburgā
Renārs Kārkls
Foto: HK Rīga

Sanktpēterburgā notikušajā pārbaudes turnīrā pirms jaunās Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) sezonas "Rītga" svētdien ar rezultātu 1:0 pārspēja Jaroslavļas "Loko", turnīru noslēdzot ar trim uzvarām piecos mačos.

Vienīgos vārtus rīdzinieku labā guva Renārs Kārkls, bet Latvijas komandas vārtos teicamu sniegumu nodemonstrēja Jānis Voris.

Šī bija piektā un pēdējā spēle pārbaudes turnīrā Pēterburgā, un trešo reizi Rīgas komandai izdevās izcīnīt panākumu. Iepriekš ar 4:1 pārspēta Mitišču "Atlanty", kā arī ar 2:0 pieveikta "SKA-Varyagi". "Rīga" piedzīvoja zaudējumus pret Sanktpēterburgas "Dynamo" (3:4) un Sanktpēterburgas "SKA-1946" (2:6).

Nākamo spēli rīdziniekiem paredzēts aizvadīt 22. augustā Zviedrijas pilsētā Kārlstadē pret Norvēģijas U20 izlasi. Tāpat līdz sezonas sākumam vēl paredzēti mači pret "Farjestad", Francijas U20 izlasi un divreiz pret "U20 Super Challenge" komandu.

Jauno MHL sezonu "Rīga" sāks 5. septembrī mājās ar spēli pret "Taifun".

Pārbaudes turnīrs Sanktpēterburgā

DatumsSpēleRezultāts
1. augustsRīga – Dynamo3:4
2. augustsRīga – SKA-Varyagi2:0
3. augustsRīga – SKA-19462:6
4. augustsRīga – Atlanti4:1
5. augustsRīga – Loko1:0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-05 16:38, pirms 6 gadiem
Molodčiki vīri! Dinamiešiem aug teicama maiņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja