Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" pēc izbraukuma karantīna, bet nākamās spēles plānots aizvadīt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

HK "Rīga" pēc izbraukuma karantīna, bet nākamās spēles plānots aizvadīt
HK "Rīga". Foto: Artūrs Stabulnieks

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) spēlējošajai komandai HK “Rīga” pēc izbraukuma konstatētas saslimšanas ar Covid-19 un komandai noteikta karantīna, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija. Tomēr trešdien un ceturtdien paredzētās mājas spēles plānots aizvadīt.

HK “Rīga” iepriekšējos četrus mačus aizvadīja izbraukumā, vispirms tiekoties ar Maskavas “Kryla Sovetov” (0:2, 1:2), kam sekoja viesošanās Habarovskā un divas uzvaras pret “Amurskie Tigry” (4:2, 4:1). Pēc atgriešanās Latvijā komandai tika veiktas Covid-19 analīzes, un vairākiem cilvēkiem tās izrādījušās pozitīvas, tāpēc komandai noteikta karantīna, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Taču trešdienas un ceturtdienas vakarā paredzētās mājas spēles pret Sanktpēterburgas “SKA-1946” plānots aizvadīt. Abu maču sākums pulksten 18:30, tiešraides Sportacentrs.com TV. Ņemot vērā, ka hokejistiem, kuri devās uz Maskavu un Habarovsku, noteikta karantīna, plānots, ka Piņķos laukumā dosies citi spēlētāji - tie, kuri atradās izbraukumā ar Rīgas “Dinamo”, liecina Sportacentrs.com informācija.

Daļa Rīgas “Dinamo” vienības ir karantīnā un tāpēc nevarēja doties izbraukumā, tādējādi sastāvā vietas aizpildīja HK “Rīga” hokejisti. Šodienas mačā pret Nursultanas “Barys” pieteikumā bija iekļauti astoņi spēlētāji, kuri drīkst doties laukumā arī MHL mačos. Arī HK “Rīga” galvenais treneris Valērijs Kuļibaba izbraukumā atradās uz “Dinamo” soliņa. Tāpat rīdzinieku rindās laukumā varētu doties tie, kuri izbraukumā nedevās, jo iepriekš saslima ar Covid-19.

Jāpiezīmē, ka arī pēc iepriekšējā izbraukuma HK “Rīga” tika noteikta karantīna, jo vienam hokejistam bija pozitīvas Covid-19 analīzes. Spēles pret Sanktpēterburgas “SKA-Varyagi” tika pārceltas uz vēlāku laiku, kamēr Sanktpēterburgas “Dynamo” nepiekrita pārcelt mačus, tāpēc rīdziniekiem tika piešķirti divi tehniskie zaudējumi.

Ar 24 spēlēs sakrātajiem 26 punktiem HK “Rīga” Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu. Nākamā pretiniece “SKA-1946” atpaliek divas pozīcijas un trīs punktus, taču aizvadījusi tikai 16 spēles. Rīdziniekiem ir visvairāk aizvadīto maču visā līgā. Arī novembris solās būt saspringts - kalendārā ieplānotas 14 spēles (desmit mājās, četras izbraukumā). Savukārt decembrī ieplānotas tikai divas spēles.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-03 18:53, pirms 3 gadiem
No kurienes pārliecība, ka Dinamo nesēdēs karantīnā?

     [+] [-]

, 2020-11-03 19:03, pirms 3 gadiem
martins_ms rakstīja: No kurienes pārliecība, ka Dinamo nesēdēs karantīnā?
Ja būtu jāliek nauda,tad liktu,ka dinamo slimie pēc izbraukuma būs.

  +4 [+] [-]

, 2020-11-03 19:04, pirms 3 gadiem
un spirtacentrs drukā rakstus kā jāklausa valdībai un kas tik cilvēkiem nav jādara un jāievēro. varbūt uzdrukā ka nav ko pa krieviju valkāties ja grib lai to kovidu kāds ņem nopietni? tas fakinais krievu hokejs ir tik megasvarīgs?
ākstu bars!

  +2 [+] [-]

, 2020-11-03 19:12, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: un spirtacentrs drukā rakstus kā jāklausa valdībai un kas tik cilvēkiem nav jādara un jāievēro. varbūt uzdrukā ka nav ko pa krieviju valkāties ja grib lai to kovidu kāds ņem nopietni? tas fakinais krievu hokejs ir tik megasvarīgs?
ākstu bars!
savieckēns tak murgoja ,ka visa covid/hokeja problēma esot dažādā likumdošana ES un moskavijā.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-03 19:15, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: savieckēns tak murgoja ,ka visa covid/hokeja problēma esot dažādā likumdošana ES un moskavijā.
lai kratās uz rusņu un būs viena likumdošana!

  +1 [+] [-]

, 2020-11-03 20:05, pirms 3 gadiem
Pareizi! Būs barters! Jūs mūsu vārtos ripas, mēs jums kovid!

     [+] [-]

, 2020-11-03 20:13, pirms 3 gadiem
Kāpēc Latvijas komandām technieskie zāģi bet nevienas tehniskās uzvaras?