Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Dzierkals: "Debijā bija laba sajūta, īpaši nesatraucos"

Dzierkals: "Debijā bija laba sajūta, īpaši nesatraucos"
Mārtiņš Dzierkals
Foto: www.dinamoriga.eu

Vakar Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) kārtējo zaudējumu piedzīvoja "Rīga", kas ar 1:3 piekāpās "Serebraniye Lvy" komandai. Vienīgos vārtus rīdzinieku labā guva Gatis Sprukts, bet tikmēr savu debijas spēli aizvadīja 17 gadus vecais Mārtiņš Dzierkals.

Šo sezonu 17 gadus vecais uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals sāka "Ogre/Sāga 97" komandā, kur sešās Latvijas virslīgas spēlēs izcēlās ar 10 (5+5) punktiem. Jauno hokejistu pēc tam noskatīja "Rīgas" komanda, kuras sastāvā Dzierkals vakar arī debitēja MHL.

"Pašam bija ļoti laba sajūta, likās viss bija kārtībā, īpaši neuztraucos. Spēlēju savu spēli un darīju to, kas man jādara," pēc spēles atzina Dzierkals, kurš vakar izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem, četrām soda minūtēm un negatīvu koeficientu -1 "Rīgas" zaudējumā "Serebreniye Lvy". "Bija nedaudz grūtāk, tomēr pirmā spēle kopā. Treniņi ir viens, bet spēles epizode kaut kas cits. Čaļi komandā ir jauni un nezināmi. Jāsaspēlējas ar citiem cilvēkiem,” piebilda jaunais hokejists.

"Šodien spēlējām ne pārāk labi. Mačā bija ļoti daudz vārtu gūšanas momenti, kurus nespējām realizēt. Tāds nu beigās arī ir rezultāts – spējām gūt tikai vienus vārtus," Dzierkals komentēja visas komandas sniegumu vakar. Šodien abas vienības tiksies vēlreiz. "Noteikti vairāk jāmet pa vārtiem. Jārealizē savi momenti, tad arī varam uzvarēt," sacīja jaunais "Rīgas" hokejists.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-02 16:08, pirms 9 gadiem
LTG rakstīja: Laiku atpakaļ cylvāki runuoja, ka Dzierkals irā tyk talanteigs, ka nuokūtnī spieļuos NHL, bet kai izskotuos pagaidom, tod tuoļok par Eiropu puiss natyks, žāl
Kas runāja?

     [+] [-]

, 2014-11-02 21:59, pirms 9 gadiem
LTG rakstīja: Laiku atpakaļ cylvāki runuoja, ka Dzierkals irā tyk talanteigs, ka nuokūtnī spieļuos NHL, bet kai izskotuos pagaidom, tod tuoļok par Eiropu puiss natyks, žāl
Ir jānotiek milzīgam brīnumam, lai vispār kāds no HK Rīga vai Rīgas Dinamo tiktu līdz NHL. Pamatā visi, kas tiek kaut uz vasaras nometnēm, tiek pamanīti tieši izlases spēlēs.