Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" ar zaudējumu sāk pārbaudes turnīru Sanktpēterburgā

Andrejs Siliņš

"Rīga" ar zaudējumu sāk pārbaudes turnīru Sanktpēterburgā
Aigars Cipruss
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LETA. Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" trešdien ar zaudējumu sāka pārbaudes turnīru Sanktpēterburgā. Rīdzinieki ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:1, 1:1) piekāpās citai MHL vienībai Sanktpēterburgas "Dinamo".

Rīgas komandas labā divus vārtus guva Patriks Zabusovs, bet reizi izcēlās Ņikita Mateiko.

Ceturtdien rīdziniekiem pretī stāsies Sanktpēterburgas "SKA-Varjagi", bet pēc tam būs spēkošanās ar vēl vienu šīs pilsētas vienību SKA-1946, kā arī Mitišču "Atlanti" un Jaroslavļas "Loko" komandām.

Uz turnīru Sanktpēterburgā devušies 27 hokejisti: vārtsargi Jānis Voris, Artūrs Šilovs, un Niklāvs Rauza; aizsargi Arvils Bergmanis, Gustavs Bergs, Artūrs Brikmanis, Kosts Gusevs, Renārs Kārkls, Jegors Mateiko, Ņikita Mateiko, Rūdolfs Romans un Pauls Svars; uzbrucēji Kārlis Bucenieks, Renārs Cipruss, Deniss Fjodorovs, Ričards Grīnbergs, Erlends Kļaviņš, Dāvids Krūmiņš, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Roberts Priževoits, Kristaps Roķis, Antons Siņegubovs, Jānis Švanenbergs, Antons Trastašenkovs, Ralfs Vjaters un Patriks Zabusovs.

Gatavojoties gaidāmajai sezonai, "Rīga" piedalīsies divos pārbaudes turnīros, kopumā aizvadot desmit mačus. Augusta beigās rīdzinieki piedalīsies turnīrā Karlstādē, kur tiksies ar vietēju junioru komandu "Farjestad", kā arī Francijas un Norvēģijas U-20 izlasēm.

Jau ziņots, ka komandas galvenais treneris gaidāmajā sezonā būs Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusa palīgs būs Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

"Rīga" 2018./2019.gada sezonu sāks savā laukumā, 5.septembrī spēkojoties ar Piejūras novada "Taifun".

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-08-01 19:05, pirms 6 gadiem
Nu vismaz minimāls zaudējums, kā graujošs ... Viss ar laiku nāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-01 21:30, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Nu vismaz minimāls zaudējums, kā graujošs ... Viss ar laiku nāks.
jā, jā nāks... arī Šilovam kā U18 izlases potenciāli Nr.1 vārtsargam meistarība nāks sēžot soliņa vai tribīnēs...

     [+] [-]

, 2018-08-02 00:05, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: jā, jā nāks... arī Šilovam kā U18 izlases potenciāli Nr.1 vārtsargam meistarība nāks sēžot soliņa vai tribīnēs...
Šilovs spēļu praksi gūs vai nu virslīgā vai 1.līgā MHL varbūt ar tiks pie šprices

     [+] [-]

, 2018-08-02 07:52, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: jā, jā nāks... arī Šilovam kā U18 izlases potenciāli Nr.1 vārtsargam meistarība nāks sēžot soliņa vai tribīnēs...
Vispār jau šajā spēlē Šilovs nospēlēja visu spēli!

     [+] [-]

, 2018-08-02 11:21, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: jā, jā nāks... arī Šilovam kā U18 izlases potenciāli Nr.1 vārtsargam meistarība nāks sēžot soliņa vai tribīnēs...
Un ko tad Tu ieteiktu, kurp viņam doties un ko viņam darīt, lai iegūtu spēļu praksi puslīdz pieklājīgā līmenī?

     [+] [-]

, 2018-08-02 11:29, pirms 6 gadiem
Starp citu, šodien 19:30 Valmierā pārbaudes spēle Mogo - Toros (VHL).
Mogo laikam pirmie no LČ, kas sākuši spēlēt pirmssezonas peridodā.

     [+] [-]

, 2018-08-02 17:22, pirms 6 gadiem
zzk rakstīja: Un ko tad Tu ieteiktu, kurp viņam doties un ko viņam darīt, lai iegūtu spēļu praksi puslīdz pieklājīgā līmenī?
viņam padomāt vēlreiz par izvēli, taču pirmām kārtām ieteiktu LHF sekot baltkrievu piemēram un nedot atļauju spēlēt MHL Latvijas klubam.

     [+] [-]

, 2018-08-02 17:24, pirms 6 gadiem
bison rakstīja: Vispār jau šajā spēlē Šilovs nospēlēja visu spēli!
šajā spēlē... Un Tu domā, ka Voris nebūs #1 vārtsargs šajā komandā? (kurš vārtos būs lauvastiesu no visām sezonas spēlēm).