Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Andris Ansons uzaicināts tiesāt Kontinentālās hokeja līgas spēles

Andris Ansons uzaicināts tiesāt Kontinentālās hokeja līgas spēles
Andris Ansons
Foto: LHF

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) licences Latvijas tiesnesis Andris Ansons ir uzaicināts tiesāt šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles. Ansons ir nozīmēts kā galvenais tiesnesis uz 19. janvāra spēli starp „Jokerit” un „Admiral” un 21. janvāra spēli starp „Jokerit” un Ņižņekamskas „Metalurg”. Abas spēles norisināsies Helsinkos.

Andris Ansons ir kļuvis tikai par otro galveno tiesnesi no Latvijas, kurš apkalpos KHL spēles. Kā zināms jau astoto sezonu KHL spēles tiesā latviešu tiesnesis Eduards Odiņš, savukārt kā līnijtiesneši KHL spēles ir apkalpojuši Juris Balodis un Ansis Eglītis.

Gadu mijā Andris Ansons kā galvenais tiesnesis Helsinkos tiesāja U20 pasaules čempionāta elites divīzijas spēles. Kopumā pasaules čempionātā Latvijas tiesnesis apkalpoja piecas spēle: Šveice – Zviedrija, Slovākija – Čehija, Baltkrievija – Krievija, Somija – Čehija un ceturtdaļfināla spēli starp Zviedriju un Slovākiju.

Kā zināms Eduards Odiņš un Andris Ansons iekļauti paplašinātajā tiesnešu sarakstā, kas varētu apkalpot nākamā gada pavasarī Krievijā paredzētā pasaules hokeja čempionāta spēles.

KHL tiesnešu nozīmējumi (19.01.-08.02.2016.)