Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

HK „Kurbads” pievienojas Latvijas virslīgas hokeja čempionātam

HK „Kurbads” pievienojas Latvijas virslīgas hokeja čempionātam
HK "Kurbads" virslīgas pirmajā sezonā izvirzīja visaugstākos mērķus - čempiona kausa izcīnīšanu.

Šonedēļ Latvijas hokeja virslīgas dalībnieku pulku papildinājis hokeja klubs „Kurbads”, kuram šī būs pirmā sezona , spēlējot Latvijas spēcīgākajā klubu turnīrā.

HK „Kurbads” Latvijas hokejā nav jaunienācējs. Klubs dibināts 1996. gadā un savā pastāvēšanas laikā ir kļuvis par vairākkārtēju Rīgas Atklātā hokeja čempionāta uzvarētāju. Tāpat klubs ir piedalījies dažādos pašmāju un starptautiskos turnīros, izcīnot neskaitāmus kausus.

Klubā dažādos laikos ir spēlējuši labi zināmi pašmāju hokejisti, kā, piemēram, Andrejs Zinkovs, Mārtiņš un Agris Roštoki, Jānis un Andris Vegneri, Jānis Reķis, Aigars Razgals, Pēteris Ostošovs, Aleksandrs Šiškovičs, Normunds Sējējs, Harijs Vītoliņš, Atvars Tribuncovs un citi.

HK „Kurbads” vadītājs Andis Pikāns: „Latvijas hokeja apritē esam vairāk kā 16 gadus un jāsaka, ka „Kurbads” jau vairākkārt bijis tuvu spēlēšanai Latvijas virslīgas čempionātā. Šo gadu laikā ar vienu kāju jau bijām ieņēmuši tur vietu, taču allaž kaut kas pietrūka, lai realizētu šo ieceri. Tagad ir īstais laiks, lai klubs spertu šādu soli un kļūtu par vienu no Latvijas čempionāta dalībniekiem, „Kurbads” to ir nopelnījis. Komandas sastāvā būs vairāki labi zināmi un pieredzējuši hokejisti, bet vieta noteikti tiks dota arī jaunajiem spēlētājiem. Mūsu mērķis jau pirmajā sezonā būs uzvara čempionātā.”

HK „Kurbads” menedžeris Edgars Svencis: „Pašreiz komandas rīcībā ir 25 spēlētāji, no kuriem vairāki vēl pērn spēlēja valsts čempionu „SMScredit.lv” rindās un „Ozolnieki/Monarch” sastāvā. Komandā būs arī jaunie spēlētāji, kuri hokeja gaitas sākuši Ogrē, bet vēlāk pārbraukuši uz citām pilsētām. 12. augustā kāpsim uz ledus, lai sāktu gatavošanos jaunajai sezonai, taču nav izslēgts, ka līdz sezonas sākumam sastāvā būs izmaiņas. Komandu jaunajā sezonā vadīs Aigars Razgals, bet līdzjutēji varēs ieraudzīt „Kurbads” krāsās arī Latvijas izlases kandidātus.