Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

AHL duelī Rubīns atstāj sausā Jevpalovu, NCAA latviešu mačā uzvar Čukste

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

AHL duelī Rubīns atstāj sausā Jevpalovu, NCAA latviešu mačā uzvar Čukste
Kārlis Čukste. Foto: quinnipiacbobcats.com

Aizvadītajā naktī Ziemeļamerikas hokeja laukumos tika aizvadīti vairāki latviešu dueļi. NCAA otro kārtu sasniedza Kārlis Čukste, bet Amerikas Hokeja līgā Kristiānam Rubīnam sausā uzvara.

AHL

Toronto "Marlies" savā laukumā ar 3:0 pārspēja Lavālas "Rocket". Uzvarētāju rindās aizsargam Kristiānam Rubīnam viens metiens pa vārtiem un +1 lietderības koeficients. Zaudētājiem Ņikita Jevpalovs spēlēja pirmajā maiņā un pa vārtiem meta divas reizes, bet dueli pabeidza ar -1 lietderību.

Klīvlendas "Monsters" mājās ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Lehigh Valley Phantoms". Laukuma saimnieki atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr nespēja realizēt nevienu no bullīšiem. Matīss Kivlenieks palika rezervē.

Hēršijas "Bears" ar 2:1 savā laukumā uzvarēja Providensas "Bruins", bet Kristofers Bindulis palika ārpus pieteikuma.

ECHL

Vīlingas "Nailers" izbraukumā ar 2:3 bullīšos zaudēja Rīdingas "Royals". No AHL uz leju nosūtītais Renārs Krastenbergs pa vārtiem nemeta un dueli pabeidza ar neitrālu lietderību.

NCAA

Pirmās kārtas mačā "Quinnipiac" ar 2:1 pieveica "Arizona State". Uzvarētājiem Kārlis Čukste dueli pabeidza ar neitrālu lietderību. Zaudētāju sastāvā Filips Buncis spēlēja pirmajā maiņā, bet pa vārtiem nemeta, savukārt aizsargam Gvido Jansonam viens metiens, bet -1 lietderība. Bunča un Jansona komanda NCAA izslēgšanas turnīrā spēlēja pirmoreiz vēsturē, bet Čukstes vienība svētdien aizvadīs izšķirošo maču par vietu finālsacensībās.

Savukārt otrajā kārtā, kas bija izšķirošā par vietu finālturnīrā, Latvijas izlases aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā “American Int'l” ar 0:3 zaudēja “Denver”. Jaks cīņu noslēdza ar vienu metienu un negatīvu lietderības koeficientu -1. Kā zināms, “American Int'l” turnīrā bija izlikta ar 31. numuru un sestdien paveica milzīgu sensāciju, uzvarot sacensību pirmo komandu.

USHL

Dabjūkas "Fighting Saints" mājās cieta sagrāvi pret "Des Moines Buccaners" – 0:6. Verneram Eglem divi metieni pa vārtiem, bet -2 lietderības koeficients.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-31 10:59, pirms 5 gadiem
uzreiz var redzēt, ka rakstu rakstīji haltūrists Brože... Ulvi, ja Tevi neaizrauj šis darbs, tad labāk to nedari - nekas labs nesanāk, ja to dara tika ķeksīša pēc...

par NCAA Tev tur nebūs īsti sanācis.... Jaku aizmirsi, piesauci kaut kādu 1. kārtu (nepaskaidrojot, kas par 1. kārtu; play-offi komandām jau sākās iepriekšējos week-endos), nepieminēji, ka līdz ar to Jakam, Buncim un G.Jansonam sezona beidzās, NCAA no mūsējiem cīnās vairs tikai Čukste.