Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko līdz sezonas beigām pievienojas Polijas līderei JKH-GKS

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ševčenko līdz sezonas beigām pievienojas Polijas līderei JKH-GKS
Ēriks Ševčenko. Foto: HC Yugra

Pašreizējā Polijas hokeja čempionāta līdervienība Jastržebijes JKH-GKS savā komandas mājas lapā paziņojusi par sastāva papildināšanu līdz sezonas beigām ar 29 gadus veco latviešu aizsargu Ēriku Ševčenko, kurš sezonu iesāka ''Optibet'' hokeja līgā ''Zemgale/LLU'' sastāvā.

29 gadus vecais aizsargs 2020./2021. gada sezonu uzsāka ''Optibet'' hokeja līgas ''Zemgale/LLU'' sastāvā, kur četrās spēlēs Ēriks Ševčenko izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Šodien kļuvis zināms, ka līdz sezonas beigām Ševčenko noslēdzis līgumu ar Polijas čempionāta klubu - Jastržebijes JKH-GKS, par ko oficiāli ziņo komanda. Savulaik šajā vienībā spēlējis cits latvietis - Māris Jass. Klubs Polijas līgā pēc aizvadītām 21 spēlēm atrodas turnīra galvgalī ar izcīnītu 51 punktu, otrajā vietā esošo ''Tychy'' apsteidzot par diviem punktiem, bet trešajā pozīcijā atrodamo ''Unia Oswiecim'' par 12.

Ēriks Ševčenko savas karjeras laikā spēlējis arī tādos klubos kā HK ''Rīga'', Liepājas ''Metalurgs'', Norvēģijas ''Tonsberg Vikings'', ECHL komandās kā Sanfracisko ''Bulls'', Floridas ''Everblades'' un ''Gwinnett Gladiators'', Kazahstānas ''Saryarka'', Rīgas ''Dinamo'', Minskas ''Yunost'', Ķīnas ''Tsen Tou Jilin'', Hantimansijskas ''Jugra'' un Novokuzņeckas ''Metallurg''.

Hokejists pārstāvējis arī Latvijas U20 izlases, kā arī pieaugušo valstsvienības krāsas.

Izmantotie resursi:
https://jkh.pl//aktualnosc/1574

     [+] [-]

, 2020-11-30 17:03, pirms 3 gadiem
Nu ko pateikt,žēl ka Ševa tā nolēmis rīkoties.