Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš nerealizē bullīti, Bārtulis traumas dēļ nespēlēs 10 dienas

Rolands Eliņš

Daugaviņš nerealizē bullīti, Bārtulis traumas dēļ nespēlēs 10 dienas
Kaspars Daugaviņš
Foto: Hctorpedo.ru

Oskars Bārtulis traumas dēļ nevarēs spēlēt apmēram desmit dienas, un bez viņa „Admiral” vienība šodien viesos pēcspēles metienos ar 3:2 pieveica Kaspara Daugaviņa pārstāvēto „Torpedo”. Daugaviņš savu iespēju realizēt bullīti neizmantoja.

Ar nepatīkamām ziņām šodienas spēli Ņižņijnovgorodā sagaidīja „Admiral” vienība, kuras mājaslapā citēts kluba ārsts Jevgeņijs Harčenko. Viņš norādīja, ka iepriekšējā spēlē gūtā gurna trauma uz laiku izsitusi no ierindas komandas kapteini Oskaru Bārtuli. Tiek paredzēts, ka Latvijas aizsargs nevarēs spēlēt apmēram desmit dienas, un šāds periods nozīmētu 3-4 spēļu izlaišanu, tiesa, „Admiral” pēdējo spēli pirms divu nedēļu pārtraukuma aizvada 11. decembrī jeb pēc 12 dienām, tā ka Bārtulis varētu nespēlēt līdz pat Ziemassvētkiem.

Pētera Skudras trenētā „Torpedo” pirms spēles pret „Admiral” savukārt nebija uzvarējusi pamatlaikā jau piecās spēlēs pēc kārtas, taču pratusi šajā laikā iegūt septiņus punktus. Šodienas mačā „Torpedo” izvirzījās vadībā jau trešajā spēles minūtē, bet pēc tam izturēja divus mazākumus. Otrā perioda sākumā izdevās pārsvaru dubultot, kad precīzi meta Vadims Homickis.

Turpinājumā „Torpedo” vairs tik labi neklājās, un trešā perioda sākumā „Admiral” ātri guva divus vārtus un atspēlējās, kas noveda pie papildlaika un pēcspēles metieniem. Tajos tika realizēti visi trīs pirmie mēģinājumi, un „Torpedo” otrais bullītis tika uzticēts Daugaviņam, taču viņa metienu atvairīja vārtsargs. „Admiral” atbildēja ar precīzu bullīti un svinēja uzvaru 3:2.

Daugaviņš šodienas mačā nospēlēja 17:40 minūtes un darbojās „Torpedo” otrajā maiņā. Spēles protokolā viņam nav fiksēti metieni pa vārtiem, taču uzvarēti abi divi iemetieni un izprovocēts viens divu minūšu noraidījums pretiniekiem. Pēc teicamā snieguma novembra sākumā šī ir trešā spēle pēc kārtas, kurā Daugaviņš nav guvis punktus, tiesa, patraucējis arī deguna savainojums.

KHL spēļu rezultāti, 30. novembris

KomandasRez.KomandasRez.
Metallurg M – Neftekhimik5:0Torpedo-Admiral2:3 PM
Severstal-Sibir1:2CSKA- Metallurg N3:0
Dinamo M-Amur3:1Lokomotiv-Spartak4:3 PM
Sochi-SKA3:2 P

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...
Врач «Адмирала»: Бартулис пропустит около 10...

  +3 [+] [-]

, 2015-11-30 20:49, pirms 8 gadiem
veselību kapteinim.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-30 22:33, pirms 8 gadiem
Rezultātu listē kļūda - Sochi-SKA nevis 3:2 P, bet gan 2:3 P.