Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Dzierkalam piektais punkts Somijā, "Jukurit" pirmā uzvara divu nedēļu laikā

Dzierkalam piektais punkts Somijā, "Jukurit" pirmā uzvara divu nedēļu laikā
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Mikkelin Jukurit

Somijas "Liiga" čempionātā trīs zaudējumu sēriju pārtraukusi latviešu uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Mikeli "Jukurit", kas izbraukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas Turku "TPS".

Dzierkals savā 12. spēlē "Jukurit" kreklā izdarīja piekto rezultatīvo piespēli šosezon. Latvietis kopumā uz ledus pavadīja 11:36 minūtes, kuru laikā viņam arī viens metiens pa vārtiem. "Jukurit" labā par varoni ar trim precīziem bullīšiem kļuva krievu leģionārs Vadims Pereskokovs. Mikeli vienība ar 17 spēlēs nopelnītu 21 punktu Somijas čempionāta kopvērtējumā pakāpās uz desmito vietu.

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) 1. grupas "top 4" nostiprinājusies Toljati "Lada", kas izbraukumā ar 2:0 pieveica Voroņežas "Buran". "Lada" uzbrucējs Artūrs Ozoliņš 17:23 minūtēs uzvarēja septiņos no 18 iemetieniem, kā arī izdarīja trīs metienus pa Voroņežas vārtiem.

Citā spēlē pakāpšanos uz VHL 1. grupas 15. pozīciju ar 20 mačos iegūtiem 15 punktiem nodrošināja Grigorija Panteļejeva trenētā "Rostov". Rostovieši ar 2:0 pārspēja Samaras "CSK VVS".

Lielbritānijas Elites līgā uzbrucēja Georga Golovkova Notingemas "Panthers" at 4:2 pieveica cita uzbrucēja Egila Kalna Dandī "Stars", sagādājot tai sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs. Panteras ar 11 punktiem 13 mačos saglabā septīto, kamēr "Stars" ar tikpat cīņās nopelnītiem septiņiem punktiem - devīto vietu.

Izmantotie avoti:
https://liiga.fi/fi/ottelut/2019-20...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт


, 2019-10-31 00:01, pirms 4 gadiem
Džeks soļo pretim NHL!
, 2019-10-31 00:54, pirms 4 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Džeks soļo pretim NHL!
12 spēlēs 5 punkti ir soļot pretī NHL? es ceru, ka tu joko. Ja viņš būtu 18 gadus vecs puišelis, tā varetu domāt, vai ūber labs čekeris, kam bonusā nāktu spēja nopelnīt kādu punktu, bet ne jau Dzierkalam, kas atbilst pirmajām divām maiņām...
, 2019-10-31 08:24, pirms 4 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Džeks soļo pretim NHL!
Pretim Zviedrijas līgai vai NLA varbūt...
, 2019-10-31 15:47, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: 12 spēlēs 5 punkti ir soļot pretī NHL? es ceru, ka tu joko. Ja viņš būtu 18 gadus vecs puišelis, tā varetu domāt, vai ūber labs čekeris, kam bonusā nāktu spēja nopelnīt kādu punktu, bet ne jau Dzierkalam, kas atbilst pirmajām divām maiņām...
Tas bija sarkasms
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā

Visās astoņās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra spēlēs rezultatīvs bijis aizsargs Niks Feņenko, kurš šonakt divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Beikomo "Drakkar" izbraukumā pagarinājumā pieveikt (5:4) Akadī-Bathērstas "Titan" un ceturtdaļfināla sērijā uzvarēt ar 4-0.
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
8

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".