Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tambijevam vārti, Ķēniņš un Siksna piespēlē, Merzļikina un Punnenova duelis izpaliek

Tambijevam vārti, Ķēniņš un Siksna piespēlē, Merzļikina un Punnenova duelis izpaliek
Ronalds Ķēniņš
Foto: Monika Majer / RvS.Media

Ar rezultativitātes punktiem šodien ārzemju hokeja līgās izcēlās Kirils Tambijevs, Ronalds Ķēniņš un Edgars Siksna.

Šveicē ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Ronalds Ķēniņš, kurš 18. minūtē asistēja uzvaras vārtos Cīrihes "Lions" panākumā pār "Kloten" (3:0). Ķēniņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderību +1. Ķēniņš desmit spēlēs ticis pie trim (1+2) punktiem. Citā spēlē "Lugano" ar 3:1 pieveica "Tigers", bet gan Elvis Merzļikins, gan Ivars Punnenovs palika rezervē. Zviedrijas augstākajā līgā "Orebro" ar 1:2 mājās piekāpās "Brynas". Rodrigo Ābols spēlēja 10 minūtes un 53 sekundes, izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja 60% iemetienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību.

Krievijas Augstākajā līgā ceturto punktu četrās spēlēs nopelnīja Kirils Tambijevs (2+2), kurš 49. minūtē realizēja vairākumu, panāca 2:0 un palīdzēja tēva Leonīda Tambijeva vadītajam Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 3:0 mājās apspēlēt Permas "Molot-Prikamye". Tambijevs spēlēja 20 minūtes un 17 sekundes, izdarīja trīs metienus, nopelnīja divas soda minūtes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību. Savukārt otro punktu sešās spēlēs nopelnīja Edgars Siksna (1+1), kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Karagandas "Saryarka" viesos pārspēt Voskresenskas "Khimik" (2:0). Siksna laukumā bija 16 minūtes un 38 sekundes, izdarīja vienu metienu un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderību +1.

Baltkrievijas Ekstralīgā graujošu uzvaru svinēja "Gomel", kas mājās ar 8:0 saplosīja "Khimik". Edijs Brahmanis izdarīja četrus metienus pa vārtiem, taču palika bez punktiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderību +1. Norvēģijā par spīti graujošam zaudējumam pie pozitīva lietderības koeficienta +1 tika Kalvis Ozols, kura pārstāvētā "Kongsvinger" savā laukumā ar 1:6 kapitulēja "Storhamar". Ozols laukumā bija 21 minūti un 11 sekundes.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Örebro Hockey - Brynäs IF - SHL.se
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...


, 2017-10-01 13:20, pirms 7 gadiem
Lazarevam 0+1 Šveices pēc spēka 2.līgā,
G.Spruktam 1+1, Šišļaņņikovam 1+0 Alpu līgā,
Muštukovam 33/35 atvairītie metieni uzvarā Lielbritānijas līgā.
Foto: North Bay Battalion
28

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.