Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

J. Rēdliham divas piespēles un +3 uzvarā pār K. Jasa pārstāvēto "Bili Tygri"

J. Rēdliham divas piespēles un +3 uzvarā pār K. Jasa pārstāvēto "Bili Tygri"
Jēkabs Rēdlihs (pa labi)
Foto: www.hcskoda.cz

Latvijas hokeja aizsargs Jēkabs Rēdlihs šovakar aizvadīja lielisku spēli Čehijā, ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzot Karlovi Varu "Energie" ar 4:1 uzvarēt Liberecas "Bili Tygri".

Čehijas Ekstralīgā šodien savstarpējo spēli aizvadīja Latvijas sportistu pārstāvētie klubi. Jēkabs Rēdlihs un Karlovi Varu "Energie" ar 4:1 pārspēja Kobu Jasu un Liberecas "Bili Tygri".

Uzvarētāju sastāvā J. Rēdlihs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm – pirmo un trešo vārtu guvumā. Latvieša kontā arī lielākais spēles laiks komandā (22 minūtes un 35 sekundes), pozitīvs koeficients (+3), viens spēka paņēmiens, metiens pa vārtiem un bloķēta ripa. "Energie" pieteikumā netika iekļauts uzbrucējs Juris Štāls. Tikmēr zaudētāju rindās uzbrucējs K. Jass laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes (13:51) un vienreiz meta pa vārtiem.

Slovākijas Ekstralīgā aizsarga Māra Jasa jaunais klubs "Nitra" ar 1:2 piekāpās "Skalica" hokejistiem. Latviešu aizsargs šodien gan vēl nebija iekļauts sastāvā.

Tikmēr cits latviešu aizsargs - Jānis Andersons - spēlēja otrajā maiņā un palīdzēja Trenčinas "Dukla" ar 3:1 uzvarēt "Martin". Latvijas hokejists gan palika bez punktiem.

Dānijas čempionātā uzbrucējs Lauris Bajaruns piecas reizes meta pa pretinieku vārtiem, bet viņa pārstāvētais klubs "Rungsted" ar 2:3 piekāpās Rodovres "Mighty Bulls". Latviešu hokejists spēlēja otrajā maiņā.

Citā mačā vārtsargs Ervīns Muštukovs atvairīja 31 metienu, palīdzot Ālborgas "Pirates" ar 2:1 uzvarēt "Eagles". Ērgļu pieteikumā netika iekļauts aizsargs Ģirts Zemītis.

Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā "Allsvenskan" aizsargs Kristiāns Rubīns un "Vasteras" ar 2:5 piekāpās "Mora" hokejistiem. 16 gadus vecais Rubīns šoreiz bija pieteikts kā septītais aizsargs un laukumā pavadīja tikai nedaudz vairāk kā pusotru minūti (1:37).

Kazahstānas čempionāta vienīgajā mačā šodien "Astana" ar 3:4 papildlaikā zaudēja "Almaty". Astanas komanda sastāvā spēlei bija pieteikti abi latviešu aizsargi - Renārs Demiters izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, savukārt Rolands Gritāns palika bez punktiem.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) Ņeftekamskas "Toros" ar 1:2 savā laukumā atzina Volžskas "Ariada" pārākumu. "Toros" uzbrucējs Artūrs Mickevičs mačam netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Metal Ligaen
Svenska Ishockeyförbundet

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-01 09:14, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Ja Jēcim dod daudz spēlēt , un šo sūta vairākumā tad viņš ir arī pietiekami rezultatīvs. Laba spēle viņa izpildījumā.
bet tā ir ar visiem - ja dod spēlēt, tad spēlētājs spēlē