Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam piespēle, taču finālā vēl neiekļūst

Andrejs Siliņš

Dzierkalam piespēle, taču finālā vēl neiekļūst
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Latviešu jaunais hokejists Mārtiņš Dzierkals Kvebekas junioru līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra pusfināla piektajā spēlē atdeva rezultatīvu piespēli, tomēr viņa pārstāvētā "Huskies" piekāpās "Wildcats".

Mazrezultatīvā cīņā viesi no Monktonas bija nedaudz pārāki ar 2:1. Dzierkals asistēja vienīgajā "Huskies" vārtu guvumā otrās trešdaļas ceturtajā minūtē, kad mājinieki izvirzījās vadībā (1:0). Pēc nepilnas pusotras minūtes viesi vairākumā panāca neizšķirtu, bet trešdaļas izskaņā, spēlējot četri pret četri, izvirzījās vadībā un šo vadību arī noturēja līdz mača beigām.

Dzierkalam arī trīs metieni pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni un pozitīvas lietderības koeficients (+1). Izslēgšanas turnīrā kopumā 2015. gada drafta 68. numuram ("Maple Leafs") 14 mačos četri vārti un septiņas rezultatīvas piespēles, kā arī astoņas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients (+10).

Sērijā nu rezultāts kļuvis 3-2, arvien vadībā "Huskies". Sestais mačs paredzēts naktī uz pirmdienu "Wildcats" mājvietā Monktonā. Otra fināliste jau zināma - tā ir regulārās sezonas otrā labākā komanda "Cataractes".

     [+] [-]

, 2016-04-30 09:24, pirms 8 gadiem
Malacis!