Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Jerofejevs soļa attālumā no Slovākijas fināla

Jerofejevs soļa attālumā no Slovākijas fināla
"Slovan" turpina pārliecinoši
Foto: SITA

Slovākijas Ekstralīgas pusfināla sērijas trešo spēli šovakar aizvadīja Latvijas aizsargu Māra Jasa un Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Bratislavas "Slovan", kas, ar 6:2 pārspējot Trenčīnas "Dukla" vienību, panāca jau 3-0 sērijā.

Mača rezultātu bratislaviešiem atklāt izdevās vien otrā perioda vidū, kad 1:0 panāca viens no komandas pieredzējušākajiem spēlētājiem Miroslavs Šatans. Vien minūti vēlāk Mareks Bartans panāca jau 2:0, taču tad "Dukla" spēlētājiem vienus vārtus izdevās atgūt. Vārtu birums abu komandu izpildījumā turpinājās, nākamo četru minūšu laikā tām gūstot vēl trīs vārtus un periodam noslēdzoties jau 4:2 "Slovan" labā.

Pēc vārtu guvumiem bagātā otrā perioda, trešajā spēles trešdaļā spēles ritējums pierima. Perioda astotajā minūtē vārtus guva Tomāšs Bulīks, taču mača izskaņā izšķirošo 6:2 panākt izdevās Romānam Kukumbergam.

Aleksandrs Jerofejevs maču noslēdza bez rezultativitātes punktiem, tanī pašā laikā, kā jau iepriekš ziņots, Māris Jass iepriekšējā spēlē gūtās traumas dēļ šovakar laukumā nedevās un viņa iespējas šosezon vēl uzspēlēt ir minimālas.

Sērijas ceturto un iespējams izšķirošo spēli abas komandas aizvadīs jau rītvakar, 30. martā. Jau pašlaik ir zināma komanda, kas šīs sērijas uzvarētājai stāsies pretī finālā, jo Košices hokejistiem jau izdevies ar 4-0 no tālākas cīņas izslēgt "Zvolen" vienību.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk


, 2012-03-30 00:55, pirms 12 gadiem
Nu,ko paņemt Slovākijas kausu būtu Slovanam labs finiš pirms KHL
, 2012-03-30 08:10, pirms 12 gadiem
Vakar noskatijos Dukla-Slovan un EBEL līgā KAC-Black Wings Linz, abās spēlēs apmēram 5-6 minūtes pirms pēdējās trešdaļas beigām, lai atspēlētos no -3 Dukla un KAC jau ļoti laicīgi mainija vārtsargu pret sesto spēlētāju. KHL kaut kā tādus mēģinājumus play-offā neesmu redzējis.
, 2012-03-30 09:45, pirms 12 gadiem
Un kura, Tavuprāt, uzvarētu savstarpējā spēlē - Slovan vai Black Wings?
, 2012-03-30 10:06, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: Un kura, Tavuprāt, uzvarētu savstarpējā spēlē - Slovan vai Black Wings?
Man jau šķiet ka EBEL vadošās komandas ir labākas par Slovākijas līderiem, vispār sezonas gaitā ar intresi skatijos Austrijas čempi, par Slovākiju to es nevaru teikt. Reizēm pat KHL vietā izvēlējos EBEL, labs čempis, ātra spēle, tur nu točna pagaidām neko nevajag reformēt, man diletantam patīk.
, 2012-03-30 12:16, pirms 12 gadiem
Čehu Ekstras vadošajos klubos spēlē ļoti daudz spēlētāju ar nopietnu NHL pieredzi ieskaitot tādus spēlētājus kā Straka, Vībornijs u.c. Nez, vai vadošie Ekstra līgas klubi ir spēcīgāki par vadošajiem DEL?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
2

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.