Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šišļaņņikovam trīs vārti "Rittner Buam" panākumā Alpu hokeja līgā

Šišļaņņikovam trīs vārti "Rittner Buam" panākumā Alpu hokeja līgā
Oļegs Šišļaņņikovs (nr. 96) vārtu priekšā. Foto: facebook.com/rittnerbuam

Latvijas uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs atzīmējās ar trīs vārtiem Alpu hokeja līgas spēlē, palīdzot „Rittner Buam” tikt galā ar „Bregenzerwald” – 8:4.

Pirmo reizi Šišļaņņikovs bija precīzs pirmā perioda beigās, dubultojot savas komandas pārsvaru – 2:0. Savus otros vārtus mačā uzbrucējs guva 24 sekundes pēc otrās trešdaļas sākuma – 3:1, bet „hat-trick” hokejists noformēja trīs minūtes vēlāk, kad rezultāts kļuva jau 5:1. Pēc 40 nospēlētajām minūtēm „Rittner Buam” bija vadībā ar 7:3. Noslēdzošajā periodā pretiniekiem izdevās gūt vēl vienus vārtus – 7:4, bet punktu pielika viesi, iemetot ripu mājinieku tukšos vārtos - 8:4.

Šišļaņņikovam šī bija 31. spēle Alpu līgā šosezon, šo maču ieskaitot, uzbrucējs guvis 13 vārtus un atdevis 21 piespēli. Viņa komandas biedrs aizsargs Imants Leščovs ar rezultativitāti neatzīmējās, toties maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +1. „Rittner Buam” izcīnīja 24. uzvaru 31 spēlē, un pakāpās uz otro pozīciju čempionātā.

Čehijas līgā „Očelari” apspēlēja Zlinas „PSG Berani” ar 2:1. Uzvarētāju komandas aizsargs Guntis Galviņš laukumā pavadītajās 17:05 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Tikmēr „PSG Berani” aizsargam Ralfam Freibergam lielākais spēles laiks – 22:50 minūtes un -1 lietderība, bet uzbrucējs Edgars Kulda uz ledus pavadīja desmit minūtes, bet vēl divas – uz noraidīto soliņa.

„Očelari” ir turnīra vicelīdere ar 78 punktiem 40 mačos, bet „PSG Berani” atrodas izkrišanas zonā – 11. pozīcijā ar 53 punktiem 40 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Alps Hockey League
Hokej.cz - web českého hokeje