Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Video: Ābols iemet trešajā spēlē pēc kārtas, "Örebro" uzvar

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Zviedrijas spēcīgākās hokeja līgas (SHL) otrdienas mačā uzbrucējs Rodrigo Ābols (#18) guva vārtus, panākot 3:2. Latvijas hokejista pārstāvētais "Örebro" savā laukumā pārspēja "Frölunda" vienību - 4:3 papildlaikā. Kā jau ziņots, Ābols iemeta arī iepriekšējās divās spēlēs. Video: Örebro Hockey / shl.se
Vērtējums:

  +3 [+] [-]

, 2019-01-30 13:13, pirms 5 gadiem
Nu Zviedrijas līgas viens no top snaiperiem nepaliks nepamanīts, pluss ar tādu augumu un vēl tik jauns.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 13:21, pirms 5 gadiem
Galīgi traks!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-30 13:24, pirms 5 gadiem
Vārtu guvums arī veidojās no paša izcīnītās ripas aizvārtē. Ja nākamsezon sāk lēni izkristalizēties mūsu topošais NHL četrinieks (Zemgus, Rūdis, Tedijs+Elvis), tad teikšu, ka vēl pēc gada Ābols varētu būt piektais. Nu, ir NHL materiāls, ir gana ātrs, kļuvis stiprāks, ir vārtu gūšanas ņuhs un poņa.

     [+] [-]

, 2019-01-30 13:52, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Vārtu guvums arī veidojās no paša izcīnītās ripas aizvārtē. Ja nākamsezon sāk lēni izkristalizēties mūsu topošais NHL četrinieks (Zemgus, Rūdis, Tedijs+Elvis), tad teikšu, ka vēl pēc gada Ābols varētu būt piektais. Nu, ir NHL materiāls, ir gana ātrs, kļuvis stiprāks, ir vārtu gūšanas ņuhs un poņa.
Tik piespēle kaut kāda apbrīnojamā veidā viņam ir tikai viena. Īsti nevar saprast, kā, pirmajā maiņā spēlējot, tas ir iespējams.
Tas četrinieks varētu būt tāds nhl, skaidrs, ka kāds varbūt tiks ik pa laikam nosūtīts arī uz ahl. Bet pēc tam rindā ir Čukste un Ābols.

     [+] [-]

, 2019-01-30 14:13, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Tik piespēle kaut kāda apbrīnojamā veidā viņam ir tikai viena. Īsti nevar saprast, kā, pirmajā maiņā spēlējot, tas ir iespējams.
Tas četrinieks varētu būt tāds nhl, skaidrs, ka kāds varbūt tiks ik pa laikam nosūtīts arī uz ahl. Bet pēc tam rindā ir Čukste un Ābols.
Nu, dod viņš pasus, manuprāt, diezgan neveiksmīga sakritība. Arī šajā momentā pasiku labi iedeva.

Tik žēl gan, ka aiz viņiem atkal tukšums plešas. Varbūt Rubīns pēc 2-3 sezonām? Kivlenieks, ja spēle viņam stabilāka aizies? Punnenovs?