Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko gūst otros vārtus, Jansons piedalās "Krievu klasikā"

Ševčenko gūst otros vārtus, Jansons piedalās "Krievu klasikā"
Aizsargs Ēriks Ševčenko (nr. 6). Foto: www.ugra-hc.ru

Šodien Augstākajā hokeja līgā (VHL) aizsargs Ēriks Ševčenko guva savus otros vārtus sezonā, palīdzot "Yugra" apspēlēt "Čelmet" ar 3:2, bet Eduards Hugo Jansons piedalījās mačā zem klajas debess, kurā viņa "Neftyanik" pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Toros" ar 3:2.

Hantimansijskas „Yugra” ar 3:2 apspēlēja Čeļabinskas „Čelmet” ar 3:2. Trešajā minūtē rezultātu atklāja „Yugra” aizsargs Ēriks Ševčenko, kurš saņēma piespēli vārtu priekšā un iemeta ripu vārtos – 1:0. Turpinājumā Hantimansijskas vienība izvirzījās vadībā ar 3:1, ielaida vēl vienus vārtus, bet novadīja maču līdz uzvarai, svinot 26. panākumu 39 mačos. Latviešu aizsargs uz ledus pavadīja 17:21 minūti un izdarīja četrus metienus, gūstot savus otros vārtus sezonā. Pēc 31 spēles Ševčenko kontā ir arī deviņas piespēles un pozitīva lietderība +17. „Yugra” ieņem septīto pozīciju VHL ar 55 punktiem 39 mačos.

Cits aizsargs Eduards Hugo Jansons piedalījās VHL tradicionālajā „Krievu klasikā” jeb mačā zem klajas debess Aļmetjevskā, kurā latvieša pārstāvētā komanda „Neftyanik” pēcspēles metienu sērijā tika galā ar Ņeftekamskas „Toros” – 3:2. Savā 15. mačā šosezon Jansons pie punktiem netika, un aizsargam joprojām ir septiņi (2+5) punkti. „Neftyanik” spēlē arī Nikolajs Jeļisejevs (8+4 28 mačos), taču viņš nav parādījies laukumā kopš 6. decembra. „Neftyanik” ir VHL vicelīdere, komandai 61 punkts 37 cīņās.

Čehijā divu latviešu „Mountfield” ar 1:0 pieveica „Olomouc”. Aizsargam Oskaram Cibuļskim (1+5 27 mačos) 18:39 minūtes laukumā, divas soda minūtes un lietderība +1, bet uzbrucējam Mārim Bičevskim (2+7 28 spēlēs) 11:56 minūtes un četri uzvarēti iemetieni no deviņiem. Ar 55 punktiem 39 spēlēs „Mountfield” ieņem trešo vietu līgā.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hokej.cz

     [+] [-]

, 2018-12-29 19:30, pirms 5 gadiem
Bičevskis diezgan vāji Čehijā spēlē,tad jau Kulda ir labāks tur.