Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejistu klubiem uzvaras Čehijā, Gudļevskis paliek rezervē

Rolands Eliņš

Latvijas hokejistu klubiem uzvaras Čehijā, Gudļevskis paliek rezervē
Māris Bičevskis (zaļajā formā). Foto: Jan Pavliček/bkboleslav.cz

Šodien pie uzvarām tika Latvijas hokejisti Čehijas čempionātā, savukārt Latvijas vārtsargi Kristers Gudļevskis un Jānis Voris palika rezervē savu komandu mačos Austrijā un Dānijā.

Čehijā uzvaru guva Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", ar 3:2 pieveicot "Pardubice" vienību, neskatoties uz to, ka izdarīja divreiz mazāk metienu pa vārtiem nekā pretinieki. Ar tieši šādu rezultātu uzvaru guva arī "Litvinov" ar Oskaru Cibuļski un Uvi Balinski sastāvā, pieveicot Prāgas "Sparta". Balinskis šajā mačā nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Savukārt "Kometa" bez Ralfa Freiberga pieteikumā ar 3:2 pārspēja "Liberec".

Dānijā panākumu ar rezultātu 4:3 guva "Mighty Bulls", kas pēcspēles metienos pārspēja "Esbjerg" komandu. Latvijas vārtsargs Jānis Voris šajā mačā palika rezervē.

Šodien nespēlēja arī cits Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš palika rezervē "Villach" komandas zaudējumā 1:4 pret "Bolzano".

  -1 [+] [-]

, 2020-11-29 23:07, pirms 3 gadiem
Austrijas līga ir piemērota Gudlevskim

  -1 [+] [-]

, 2020-11-29 23:21, pirms 3 gadiem
Tūliņ jau Gudim ies labāk, palīgā no NHL nāk Mikaels Raffls

     [+] [-]

, 2020-11-30 00:01, pirms 3 gadiem
Vińam jau Austrijā nemaz tik slikti neiet
Viduvēja Eiropas līga viduvējam vārtsargam