Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam četri metieni komandas trešajā zaudējumā pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krastenbergam četri metieni komandas trešajā zaudējumā pēc kārtas
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Trešajā spēcīgākajā Ziemeļamerikas profesionālajā hokeja līgā ECHL mērķi nesasniedza neviens no četriem latviešu uzbrucēja Renāra Krastenberga izdarītajiem metieniem pa vārtiem, Vīlingas "Nailers" vienībai viesos ar 0:3 atzīstot Fortveinas "Komets" pārākumu.

Krastenbergs (šosezon 14 spēlēs iekrājis 5+10) bez četriem metieniem ne ar ko ļoti ievērības cienīgu šovakar laukumā neizcēlās, "Nailers" piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas un ar 18 spēlēs izcīnītiem 20 punktiem saglabājot septīto vietu ECHL Rietumu konferencē.

Tikmēr Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Rūdolfa Polca (šosezon 26 mačos 2+7) Valdoras "Foreurs", izbraukumā ar 1:4 piekāpjoties Monktonas "Wildcats" vienībai. Polcs uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, izdarīja vienu bīstamu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -1.

Kā zināms, tad iepriekšējo sezonu Polcs pavadīja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubā "Rīga", 53 spēlēs izceļoties ar 11 vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Viņa rēķinā arī četras spēles (0+1) "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienībā HS "Rīga".

Polcs iepriekšējās sezonās spēlēja arī Latvijas U18 un U20 izlasēs attiecīgo vecuma grupu pasaules čempionātos, kā arī Latvijas pieaugušo valstsvienībā trīs "Euro Ice Hockey Challenge" mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/07b...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2765...