Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bļugeram piespēle uzvarā pret Binduli, Kivlenieks ielaiž piecas ripas

Bļugeram piespēle uzvarā pret Binduli, Kivlenieks ielaiž piecas ripas
Teodors Bļugers. Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Amerikas Hokeja līgas laukumos aizvadītajā naktī bija divas spēles, kurās nūjas krustoja latvieši – Rūdolfs Balcers viesojās pie Ņikitas Jevpalova, bet Kristofers Bindulis savā laukumā uzņēma Teodoru Bļugeru.

Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar 3:1 pārspēja Hēršijas "Bears". Uzvaras vārti tika gūti četras minūtes pirms pirmās trešdaļas beigām, un rezultatīvu piespēli nopelnīja Teodors Bļugers, kuram tas bija 15. punkts (6+9) sezonā. Pirmās maiņas uzbrucējs izdarīja divus metienus, nopelnīja četras soda minūtes par rupjību un spēli pabeidza ar +1 koeficientu. Pretinieku nometnē Kristoferam Bindulim neitrāla lietderība.

Lavālas "Rocket" izmantoja sava laukuma priekšrocības un tika galā ar Belvilas "Senators" – 2:1. Rezultātu atklāja pieredzējušais aizsargs Karls Alzners, kurš sezonā pelna 4,6 miljonus, bet nosūtīts uz fārmklubu. Rūdolfs Balcers spēlēja pirmajā maiņā, izdarīja trīs metienus un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Ņikita Jevpalovs pa vārtiem nemeta.

Klīvlendas "Monsters" mājās ar 4:5 pagarinājumā atzina Toronto "Marlies" pārākumu, un Matīss Kivlenieks tika galā ar 28 no 33 metieniem. Viesi izlīdzinājumu panāca sešas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām, otro reizi realizējot vairākumu, bet uzvaras vārti tika gūti 63. minūtē. Kivlenieks šajā sezonā atvairījis 87,5% metienu, taču "Monsters" ar 23 punktiem ir labākā no latviešu pārstāvētajām komandām. 22 punkti ir "Penguins", 19 ir "Senators" kontā, kamēr "Bears" un "Rocket" atrodas savu divīziju pēdējās vietās.


, 2018-11-29 11:14, pirms 5 gadiem
Bļugers vismaz komandas līderis, tas priecē! Drīz sauks uz NHL
, 2018-11-29 12:51, pirms 5 gadiem
Labu ritmu uzņēmis Tedijs.
2024. gada Francijas meistarsacīkšu uzvarētāja Ruānas "Dragons". Foto: Daniel Vaquero/SIPA/Scanpix
2

Vīgneram un Ruānai trešais zelts četros gados, Sotniekam pirmais tituls kopš 2010. gada

Trešo reizi pēdējo četru gadu laikā un 18. reizi kopumā Francijas hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Ruānas "Dragons", kuru šosezon pārstāvēja uzbrucējs Rolands Vīgners un aizsargs Kristaps Sotnieks.
Gustavs Dāvis Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Grigals noslēdz sezonu ECHL, Ansons izkaujas AHL spēlē

ECHL pamatturnīra izskaņā Gustavs Dāvis Grigals atvairīja 26 no 30 metieniem, kopvērtējuma pēdējā ailē palikušajai Atlantas "Gladiators" palīdzot pārspēt (7:4) Džeksonvilas "IceMen".
Mirklis pēc Osvencimas "Unia" vārtu guvuma. Foto: Jarosław Fiedor/Unia Oświęcim

Bijušais liepājnieks Kaļeiņikovs pagarinājumā iemet Osvencimas titula ripu

Pirmoreiz kopš 2004. gada un devīto reizi kopumā Polijas hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Osvencimas "Unia", šovakar izbraukumā notikušajā finālsērijas septītajā kaujā ar 1:0 pieveicot iepriekšējo divu gadu čempioni "GKS Katowice".