Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Cgojevam 4+2, Ozoliņam 0+2, Demiteram, Jasam un Lipsbergam 0+1

Cgojevam 4+2, Ozoliņam 0+2, Demiteram, Jasam un Lipsbergam 0+1
Edgars Cgojevs
Foto: Bildbyrån/Lenarts Mansons

Polijas hokeja čempionātā teicamu maču aizvadījis Edgars Cgojevs, kurš ar 4+2 kaldinājis savas komandas uzvaru ar 11:7. Tikmēr Krievijas VHL čempionātā ar 0+2 izcēlies latviešu centra uzbrucējs Artūrs Ozoliņš. Bet Slovākijā rezultatīvas piespēles Kobam Jasam un Renāram Demiteram.

Vācijas DEL līgā šodien uzvaru izcīnija Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther", kas ar 4:3 uzveica "Haie" vienību. Reķis gan šajā mačā nepiedalījās. Citā spēlē Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" ar 1:2 piekāpās "Red Bull" vienībai. Vasiļjevs šājā mačā izcelās ar diviem metieniem, divām soda minūtēm un negatīvu lietderību -1.

Francijas "Ligue Magnus" čempionātā Ervīna Muštukova pārstāvētā "Grenoble" ar 5:3 uzveica "Lyon" vienību. Muštukovs šajā mačā atvairīja 40 no 43 pretinieku izdarītajiem metieniem. Citā mačā Deivida Sarkaņa un Edgara Homjakova pārstāvētā "Mag" ar 2:5 atzina "Epinal" vienības pārākumu. Homjakovs šajā mačā izcēlās ar diviem metieniem, savukārt Sarkanis statistikā neatzīmējās. Bet Edgara Dīķa pārstāvētā "Brest" ar 3:2 uzveica "Strasbourg" vienību. Dīķis šajā mačā viens metiens un divas soda minūtes.

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā, uzvaru izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kas ar 2:1 uzveica "Star" vienību. Balcers šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL), zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 3:4 atzina "Himik" pārākumu. Ozoliņš šajā mačā spēlēja trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 16:16 minūtes, kuru laikā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Čehijā, uzvaru izcīnija Jēkaba Rēdliha pārstāvētā "Energie", kas ar 4:1 uzveica "Verva" vienību. Rēdlihs uz ledus pavadīja 14:24 minūtes, kuru laikā izdarīja divus spēka paņēmienus un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Citā spēlē Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin" ar 1:5 atzina "Bili Tygri" vienības pārākumu. Bukarts uz ledus pavadīja 15:30 minūtes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, vienu metienu bloķēja, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Austrijas hokeja līgā, uzvaru izcīnija Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 3:1 uzveica "Olimpija" vienību. Zuševics spēlēja ceturtajā maiņa, izdarot vienu metienu pa vārtiem.

Dānijas "Metal Ligaen" zaudējumu piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "Stars", kas ar 1:4 atzina "Bulldogs" vienības pārākumu. Jekimovs spēlēja pirmajā virknējumā, izdarot divus metienus pa vārtiem.

Slovākijas čempionātā, uzvaru izcīnija Renāra Demitera un Jāņa Andersona pārstāvētā "Zvolen", kas ar 4:2 uzveica "Martin" vienību. Demiteram šajā mačā rezultatīva piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +2, savukārt Andersons statistikā neatzīmējās. Citā mačā Laura Bajaruna pārstāvētā "Poprad" ar 4:1 uzveica Edgara Branča un Mārtiņa Giptera pārstāvēto "Pieštany" vienību. Ne Bajaruns, ne Brancis statistikā neatzīmējās, bet Gipteram negatīva lietderība -2. Bet Koba Jasa un Artūra Mickeviča pārstāvētā "Skalica" ar 1:4 atzina "Nitra" pārākumu. Jasam šajā mačā rezultatīva piespēle un negatīva lietderība -1, bet Mickevičs statistikā neatzīmējās.

Kazahstānā uzvaru izcīnija Egīla Kalna pārstāvētā "Gornyak", kas ar 7:2 pieveica "Astana" vienību. Kalns šajā mačā statistikā neatzīmējās. Bet Māris Jučers aizvadīja sauso maču, palīdzot "Beibaris" izcīnīt uzvaru ar 4:0 pār "Almaty" vienību. Šajā mačā spēlēja arī Andrejs Smirnovs, taču viņš statistikā neatzīmējās.

Polijā teicamu maču aizvadījis Edgars Cgojevs, kurš ar 4+2 kaldinājis "Orlik Opole" uzvaru ar 11:7 pār "Torun" vienību. Bet citā mačā, zaudējumu piedzīvoja Kriša Lipsberga pārstāvētā "Polonia", kas ar 5:7 atzina "Sosnowiec" vienības pārākumu. Lipsbergam šajā mačā rezultatīva piespēle.