Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs rezervē komandas uzvarā Šveicē, Tambijeva trenētajam "Dynamo" sausā uzvara Krievijā

Punnenovs rezervē komandas uzvarā Šveicē, Tambijeva trenētajam "Dynamo" sausā uzvara Krievijā
Ivars Punnenovs
Foto: Peter Eggimann

Šovakar Šveices hokeja čempionātā no rezervistu soliņa "Tigers" pārliecinošajā uzvarā noraudzījās Ivars Punnenovs, savukārt Krievijas Augstākajā hokeja līgā otro sauso uzvaru pēc kārtas izcīnīja Leonīda Tambijeva trenētais "Dynamo".

Punnenova pārstāvētais "Tigers" sagrāva "Davos" ar 7:0, vārtos visus 26 "Davos" metienus atvairīja Damjāno Čačo. Jaunajā Šveices čempionāta sezonā Punnenovs līdz šim vārtos stājies trīs spēlēs, kopumā atvairot 92.11% pretinieku metienu. Laukumā "Tigers" rindās nedevās arī Rihards Melnalksnis, kurš spēlē arī "Langnau U20" komandā Šveices junioru līgā.

Spēles Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) šovakar aizvadīja trīs latviešu pārstāvētātas komandas. Leonīda Tambijeva trenētais "Dynamo" izcīnīja otro sauso uzvaru pēc kārtas, šoreiz 2:0 pret "Orsk". Savukārt Kirila Tambijeva "Torpedo" ar 2:6 piekāpās "Bars". Tambijevs laukumā pavadīja 13:36 minūtes, to laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, saņēma divu minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr "Saryarka" bez aizsarga Edgara Siksnas sastāvā pārspēja "Dizel" ar 5:2.

Norvēģijas "Get-ligaen" pamatīgu sagrāvi piedzīvojis Maksima Ponomarenko pārstāvētais "Stjernen" - 1:8 pret "Vålerenga". Ponomarenko laukumā pavadīja 17:32 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, saņēma 2+2 minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Alpu hokeja līgā Oļega Šišļaņņikova un Imanta Ļeščova "Ritten" ar 5:1 piekāpās "Olimpija". Šišļaņņikovs ar ierakstiem statistikas rādītājos neizcēlās, savukārt Ļeščovam negatīvs lietderības koeficients -3 un divas soda minūtes. Citā spēlē Māra Jučera "Lustenau" ar 7:2 pieveica "Gherdeina", Jučers atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem.

Francijas "Ligue Magnus" savstarpējo spēli aizvadīja Ervīna Muštukova "Nice" un Artura Ševčenko, Rolanda Vīgnera un Sanda Zolmaņa "Mulhouse", kurā ar 5:1 pārāki bija "Nice". Tikmēr Martina Lavrova un Artura Mickēviča "Lyon" ar 4:2 piekāpās "Anglet".

Anglijas Elites hokeja līgā (EIHL) Georga Golovkova un Riharda Grigora pārstāvētais "Lightning" piekāpās "Storm" ar 4:1, abi latviešu hokejisti ar ierakstiem statistikas rādītājos neizcēlās.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/#/
vhlru.ru
https://www.hockey.no/live?date=29....
https://www.alps.hockey/en/statisti...
https://eliteleague.co.uk/game-cent...