Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš un "Comets" izstājas no Kaldera kausa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņš un "Comets" izstājas no Kaldera kausa
Ronalds Ķēniņš
Foto: Vankūveras "Canucks"

Amerikas Hokeja līgas izslēgšanas spēles beigušās Jutikas "Comets", kas pirmās kārtas ceturtajā spēlē ar 3:6 mājās atzina Olbanī "Devils" pārākumu. Uzbrucējs Ronalds Ķēniņš sezonu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Jutikas "Comets" iegāza sākums, jo pirmajā trešdaļā septiņu minūšu laikā tika ielaisti trīs vārti pēc kārtas. Mača vidū Olbanī "Devils" palielināja pārsvaru līdz 4:0. Lai gan piecu minūšu laikā izdevās vienu ripu atspēlēt, 30 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām tika ielaisti vārti mazākumā, turklāt laukumā atradās arī Ronalds Ķēniņš.

Un tad sākās Jutikas "Comets" glābšanas operācija, kas ļāva līdz 50. minūtei pietuvoties līdz 3:5. Tomēr ar to izrādījās par maz, un Olbanī "Devils" punktu spēlei (6:3) un arī sērijai (3-1) pielika ar metienu tukšos vārtos. Regulārajā čempionātā komandas atradās blakus, bet starpā bija 14 punkti.

Ronalds Ķēniņš atzīmējās ar diviem metieniem, divām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -2. Kopumā četros sērijas mačos viņš izcēlās ar divām piespēlēm, bet regulārajā sezonā latvieša kontā 23 punkti 41 cīņā. Vasarā viņš kļūs par brīvo aģentu.

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas izlases menedžeris Juris Štāls sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja, ka Ķēniņš izstāšanās gadījumā ir gatavs palīdzēt valstsvienībai pasaules čempionātā.

Iedzinējos ar 1-2 nonāca Sanhosē "Barracuda", kas viesos ar 1:3 piekāpās Ontario "Reign". Vienīgos vārtus izdevās gūt nepilnas septiņas minūtes līdz noslēgumam. Ņikita Jevpalovs izdarīja vienu metienu un atradās laukumā divos zaudētajos vārtos.

Savukārt 2-1 panāca Portlendas "Pirates", kas ar 2:1 trešajā pagarinājumā pārspēja Hēršijas "Bears". Rihards Bukarts nebija pieteikts.

1 2 45 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 08:47, pirms 8 gadiem
Teicami! Varēs pievērsties nopietnākam hokejam!

  +5 [+] [-]

, 2016-04-29 08:54, pirms 8 gadiem
Vai par to vajadzētu priecāties?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 08:55, pirms 8 gadiem
Bukartam laikam vairs nespīd uzspēlēt, tikai treniņi, jo Florida divus uzbrucējus vēl nosūtījusi uz leju pēc Panthers izstāšanās. Jāgaida noteikti būs vasaras nometnes, tie paši Panthers var uzaicināt, piemēram, ja jau tik ilgi noturējies ar ATO pie šiem.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-29 08:58, pirms 8 gadiem
Ticamākais,ka Ķēniņš spēlēt turpinās Šveicē,tāpēc jau var doties tajā virzienā un rīt Latvijas sastāvā uzspēlēt pārbaudes spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 09:00, pirms 8 gadiem
Ronalds laikam gribēja ātrāk tikt uz izlasi, kur kārtīgi uzspēlet ar saviem čomiem Pozitīvi!

  +4 [+] [-]

, 2016-04-29 09:11, pirms 8 gadiem
bayliss rakstīja: Ticamākais,ka Ķēniņš spēlēt turpinās Šveicē,tāpēc jau var doties tajā virzienā un rīt Latvijas sastāvā uzspēlēt pārbaudes spēlē.
Šorīt (pēc LV laika) beidzās Ķēniņa spēle, bet jau gribi, lai rītvakar Ronalds spēlē Šveicē!
tu gan esi dīvains- pēc tava teksta sanāk, ka pēc sezonas pēdējās spēles Ronaldam nemaz nevajag gulēt un atpūsties, bet tūlīt kravāt čemodānus, lidot uz Šveici un no lidmašīnas tūlīt laukumā!

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 09:14, pirms 8 gadiem
Nu pataupam vietu ari Jevpalovam, vel dazhas dienas un ari vins varetu but klat. Domaju ka starp 14 izlases uzbrucejiem vinjam jabut.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 09:16, pirms 8 gadiem
van gaals rakstīja: Vai par to vajadzētu priecāties?
Es noteikti priecājos, jo tagad Ronalds varēs pievienoties izlasei!

     [+] [-]

, 2016-04-29 09:20, pirms 8 gadiem
nu re. tas, ko vajadzēja.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-29 09:20, pirms 8 gadiem
Sochi rakstīja: Nu pataupam vietu ari Jevpalovam, vel dazhas dienas un ari vins varetu but klat. Domaju ka starp 14 izlases uzbrucejiem vinjam jabut.
Ļoti apšaubu, ka LV izlases treneri kādu uzbrucēju vēl gaidītu uz treniņnometni, pēc tam, kad no AHL ir brīvs jau iepriekš uzrunātais Ķēniņš.

Šodien, rīt ir pēdējās pārbaudes spēles un tad paliek nedēļa līdz PČ. Diez vai treneri gribēs ņemt nepārbaudītu Jevpalovu, ja uzbrucēju vidū jau tā ir liela konkurence.
Slēpts komentārs: vairogss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 10:15, pirms 8 gadiem
vairogss rakstīja: nu ko gaidam izlase...uz pedejam parbaudem diez vai...ja protams ritdien neturpinasies ilgstoss stasts par traumam un atteikumiem...Kenins nekad nav atteicis izlasei un ceru, ka pedeja spele neguva ari traumu... cik lasiju Berja ar Sveici tomer liks blakus Daugavam un Zemgum Meiju, ta ka es nesen esmu minejis...
Un Indrasis beidzot ir atklajis, kapec vins parbaudes (jo ipasi sakuma) bija vienkarsi nekads... ar mugura sapem speleja puisis... varondarbi tas tomer ir labi, vai tad nevareja to pateikt dokiem...ne varbut vini par to ari zinaja... bet tagad, ja pat vinam bija izredzes (mana skatijuma niecigas) uzpelet 1.maina...bet tagad (ja Kenins tomer bus) sis izredzes samazinajas gandriz lidz nullei...Vairakums un 3. maina... un domaju, ka tur vins paradis to sniegumu, kuru no vina gaida izlase... varbut iesitis tikai 1-2 vartus, bet bus labs paligs tam pasam Meijam ar Pavlovu...
uz pedejam parbaudes spelem,kasir sodien un rita? pilnigs auns,kur vispar pat domas tas vareja ienakt,tadi klauni seit,arprac

     [+] [-]

, 2016-04-29 10:16, pirms 8 gadiem
bayliss rakstīja: Ticamākais,ka Ķēniņš spēlēt turpinās Šveicē,tāpēc jau var doties tajā virzienā un rīt Latvijas sastāvā uzspēlēt pārbaudes spēlē.
Tu vispar sajdze,ko Tu runa?

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 10:19, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: uz pedejam parbaudes spelem,kasir sodien un rita? pilnigs auns,kur vispar pat domas tas vareja ienakt,tadi klauni seit,arprac
uz pedejam parbaudem diez vai.... ja lasit nemaki, tad ta ir tava problema

  +3 [+] [-]

, 2016-04-29 10:30, pirms 8 gadiem
Parsteidzosi ka Dzeki no amerikas ir gatavi palidzet bez varda runas atskiriba no eiropa spelejosajam zvaigznem!

     [+] [-]

, 2016-04-29 10:30, pirms 8 gadiem
van gaals rakstīja: Vai par to vajadzētu priecāties?
Ja nebūtu PČ tad noteikti nevajadzētu, bet tākā ir, nu gribās, lai tāda līmeņa hokejists palīdz izlasei.

     [+] [-]

, 2016-04-29 10:31, pirms 8 gadiem
vairogss rakstīja: uz pedejam parbaudem diez vai.... ".ja protams ritdien neturpinasies ilgstoss stasts par traumam un atteikumiem...Kenins nekad nav atteicis izlasei un ceru, ka pedeja spele neguva ari traumu.."
<<< kāpēc sava komenta turpinājumu nepievienoji?
Slēpts komentārs: Matlss

     [+] [-]

, 2016-04-29 10:39, pirms 8 gadiem
Sochi rakstīja: Nu pataupam vietu ari Jevpalovam, vel dazhas dienas un ari vins varetu but klat. Domaju ka starp 14 izlases uzbrucejiem vinjam jabut.
Nu pagājušo gadu bija nekāds, žēl ka netika agrāk vaļā, tā ka hvz kā tur vēl ir.

     [+] [-]

, 2016-04-29 11:01, pirms 8 gadiem
Argonauts rakstīja: <<< kāpēc sava komenta turpinājumu nepievienoji?
a ko tur pievienot, ja futbola fans man bruka par to it ka es gribu 100%tigi redzet Keninu jau sovakar vai rit ?)) kaut gan es rakstiju, ka diez vai tas notiks (tas ir varbutiba 1-2%, ja atradisies vel kaut kads genijs - iekavas paskaidrojums ) bet parejais, ka nu ierasti... prese var rakstit jeb ko...pat itka J. Redlihu jau gaidija... bet pec tam izradas, ka vinam ir sieva gaidibas un dzemdes tuvakaja laika... sodien var but prieks... it ka Kenins brauc... juhu..hehej...bet ritdien var paradities zina... "Keninam klubs neatlauj spelet izlase" "Keninam ir trauma un vins nevares pievienoties izlasei" un ta talak... tfu-tfu protams, bet ... ceru ka visiem jau skaidrs?? ko es gribeju pateikt

  +3 [+] [-]

, 2016-04-29 11:05, pirms 8 gadiem
Matlss rakstīja: Ja būtu vēl pāris labi aizsargi, Bārtulis, Kulda, Pujacs utt. Tad mēs varētu stabili cīnīties par medaļām. Tagad arī jau varam, vnk aizsardzības līnija varēja būt labāka.
LOL! kad tad LV izlase ir cīnījusies par medaļām?

pat ar ideāliem sastāviem LR izlases nekad nav iekļuvušas PČ un OS pusfinālos, lai cīnītos par medaļām!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 11:08, pirms 8 gadiem
vairogss rakstīja: a ko tur pievienot, ja futbola fans man bruka par to it ka es gribu 100%tigi redzet Keninu jau sovakar vai rit ?)) kaut gan es rakstiju, ka diez vai tas notiks (tas ir varbutiba 1-2%, ja atradisies vel kaut kads genijs - iekavas paskaidrojums ) bet parejais, ka nu ierasti... prese var rakstit jeb ko...pat itka J. Redlihu jau gaidija... bet pec tam izradas, ka vinam ir sieva gaidibas un dzemdes tuvakaja laika... sodien var but prieks... it ka Kenins brauc... juhu..hehej...bet ritdien var paradities zina... "Keninam klubs neatlauj spelet izlase" "Keninam ir trauma un vins nevares pievienoties izlasei" un ta talak... tfu-tfu protams, bet ... ceru ka visiem jau skaidrs?? ko es gribeju pateikt
kādā veidā klubs var liegt Ķēniņam piedalīties PČ, ja gan Canucks, gan Comets sezona ir beigusies un Ķēniņam nav līguma ar Vankūveras sistēmu un nākamo gadu?!

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 11:14, pirms 8 gadiem
Argonauts rakstīja: kādā veidā klubs var liegt Ķēniņam piedalīties PČ, ja gan Canucks, gan Comets sezona ir beigusies un Ķēniņam nav līguma ar Vankūveras sistēmu un nākamo gadu?!
Lai viņš vispirms sagaida šī līguma beigas. Tb vēl pāris mēnešus viņš tāpat ir Vankūveras sistēmas spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 11:16, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lai viņš vispirms sagaida šī līguma beigas. Tb vēl pāris mēnešus viņš tāpat ir Vankūveras sistēmas spēlētājs.
tiesi ta

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 11:27, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lai viņš vispirms sagaida šī līguma beigas. Tb vēl pāris mēnešus viņš tāpat ir Vankūveras sistēmas spēlētājs.
teorētiski tā ir. bet praksē skaoties- cik daudz ir tādu gadījumu, ka AHL komandas spēlētājam, kuram tas ir pēdējais līguma gads, pēc sezonas NHL sistēmas vadība neļauj spēlēt PČ?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 11:54, pirms 8 gadiem
Štāls: Ķēniņš man iepriekš apstiprināja, ka...

«Pirms «play-off» mačiem Ķēniņš man apstiprināja, ka viņš grib spēlēt izlasē. Dienas kārtībā ir uzdevums sazināties ar Ķēniņu. Gaidu brīdi, kad viņam zvanīt, jo patlaban Amerikā ir guļamlaiks,» pastāstīja Štāls.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 12:03, pirms 8 gadiem
Par Jevpalovu vispār ir kkas dzirdēts, rakstīts izlases sakarā? Mož Štālam ar Baldonieku vajag pateikt, ka liela iespēja, ka Jevpalovs tuvākājā laikā arī būs brīvs, savādāk varbūt šie nemaz nezina.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 12:13, pirms 8 gadiem
Kas te muld ka Ķēniņam nu jāizguļas un jāatpūšas??? Kā tad Artūrs Irbe vienmēr, kad viņam beidzās sezona ,jau nākamajā dienā bija klāt un pievienojās izlasei!

  +4 [+] [-]

, 2016-04-29 12:17, pirms 8 gadiem
arch122 rakstīja: Par Jevpalovu vispār ir kkas dzirdēts, rakstīts izlases sakarā? Mož Štālam ar Baldonieku vajag pateikt, ka liela iespēja, ka Jevpalovs tuvākājā laikā arī būs brīvs, savādāk varbūt šie nemaz nezina.
A vajag? Jau pirms gada par viņu bija milzīgā ažiotāža... beigās nolamāja Beļavski, ka viņš neko nesaprot, jo atkabināja Jevpalovu. Pirmāsezona profos pierādīja, ka laikam jau izlases treneris nebija muļķis. '

Pašlaik - tā objektīvi... nevis tā, ka imaginārā līmenī, bet reāli, ko viņš var palīdzēt?

Atkārtošu to pašu, ko teicu pirms gada - Jevpalovs ir hokejists ar labu potenciālu, taču konkrētā brīdī viņa devums Latvijas izlasei, dažādu, tajā skaitā no viņa paša neatkarīgu iemeslu dēļ, nebūs tāds kādu no viņa gaida, t.i., vienkārši sakot - nebūs atšķirības paņemt viņu vai kādu no esošajiem pēdējo maiņu kadriem.

Viņa laiks pienāks pēc pāris sezonām. Pašlaik viņam ir smagi jāstrādā un ne uz kādām izlasēm nav jābrauc (no tā, kā minēju, nebūs jēgas ne komandai, ne viņam pašam).

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 12:26, pirms 8 gadiem
ritvars1958 rakstīja: Kas te muld ka Ķēniņam nu jāizguļas un jāatpūšas??? Kā tad Artūrs Irbe vienmēr, kad viņam beidzās sezona ,jau nākamajā dienā bija klāt un pievienojās izlasei!
Pirmkārt, tikai 3 PČ bija tādi, kuros Irbe spēlēja pēc NHL play-off mačiem un visi šie gadījumi bija pēc tam kad viņa komanda izkrita jau pirmajā kārtā, t.i., laiks bija pietiekoši, lai ierastos. Pārējos gadījumos viņš bija brīvs pēc regsezonas.

Par to nākamo dienu ir smags pārspīlējums. Tā nebija. Turklāt, bija arī gadījums, kad Irbe pat atteicās spēlēt izlasē kamēr nesaņems 20 000 USD (sauktais "Čipsu skandāls").

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 12:31, pirms 8 gadiem
ritvars1958 rakstīja: Kas te muld ka Ķēniņam nu jāizguļas un jāatpūšas??? Kā tad Artūrs Irbe vienmēr, kad viņam beidzās sezona ,jau nākamajā dienā bija klāt un pievienojās izlasei!
Vai Irbe pēc smagas PO spēles nemaz negāja gulēt, bet tūlīt devās uz lidmašīnu un, tikko ielidojis PČ norises vietā, uzreiz devās laukumā sargāt LR izlases vārtus?

Visu cieņu Arčam, bet nevajag jau pārspīlēt. Ikviens pēc smagas darba dienas ir pelnījis atpūtu gultā, un tad jau nākamajā dienā var lidot pie izlases.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-29 12:34, pirms 8 gadiem
ritvars1958 rakstīja: Kas te muld ka Ķēniņam nu jāizguļas un jāatpūšas??? Kā tad Artūrs Irbe vienmēr, kad viņam beidzās sezona ,jau nākamajā dienā bija klāt un pievienojās izlasei!
Kārtējais pasaku stāstnieks

  -2 [+] [-]

, 2016-04-29 12:52, pirms 8 gadiem
Nu ko te tik burtiski uztver ko rakstīju? Doma bija tāda-ja Irbem beidzās sezona pirm PČ vai arī PČ laikā,tad nebija ne mazāko šaubu ka viņš būs klāt cik ātri iespējams. Vai ne tā?

     [+] [-]

, 2016-04-29 12:56, pirms 8 gadiem
Ronie, drang nach Moscow !
1 2 45 komentāri