Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers realizē soda metienu, asistē un kļūst par trešo zvaigzni, Ābolam piespēle

Agris Suveizda

Balcers realizē soda metienu, asistē un kļūst par trešo zvaigzni, Ābolam piespēle
Rūdolfs Balcers
Foto: twitter.com/blazerhockey

Ziemeļamerikas junioru hokeja līgās turpinās izslēgšanas spēles. Ar rezultativitātes punktiem šonakt izcēlās Rūdolfs Balcers (1+1) un Rodrigo Ābols (0+1), kuri palīdzēja savām komandām izcīnīt uzvaras.

Rietumu hokeja līgā soli no iekļūšanas konferences pusfinālā ir "Medicine Hat Tigers", kas izbraukumā ar 6:2 sakāva Brendonas "Wheat Kings" un sērijā ir vadībā ar 3-0. Kristiāns Rubīns nopelnīja divas soda minūtes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr pirmo uzvaru izcīnīja Kemlupsas "Blazers", kas savā laukumā ar 4:1 apspēlēja "Rockets" un sērijā šobrīd zaudē ar 1-2. Pirmos punktus sērijā nopelnīja Rūdolfs Balcers, kurš devītajā minūtē palīdzēja atklāt rezultātu, bet 33. minūtē realizēja soda metienu, panākdams 3:1. Balceram arī pozitīva lietderība +1 un trešās zvaigznes gods.

Kvebekas Junioru hokeja līgā soli no nākamās kārtas ir "Acadie-Bathurst Titan", kas izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās, guva piecus bezatbildes vārtus, ar 7:3 pārliecinoši pieveica Kvebekas "Remparts" un pirmās kārtas sērijā ir vadībā ar 3-0. Rodrigo Ābols asistēja komandas priekšpēdējos vārtos, izdarīja trīs metienus, uzvarēja 13 no 24 iemetieniem (54,2%) un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Ābols visās trīs spēlēs bijis rezultatīvs un sakrājis četrus (2+2) punktus.

Otro uzvaru trīs spēlēs izcīnīja regulārās sezonas vicečempione "Huskies", kas izbraukumā ar 2:0 apspēlēja "Mooseheads". Mārtiņš Dzierkals izdarīja astoņus metienus pa vārtiem, spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, nopelnīja četras soda minūtes un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Izmantotie resursi:
WHL Network
WHL Network