Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko rezultatīva piespēle Krievijā

Andrejs Siliņš

Ševčenko rezultatīva piespēle Krievijā
"Yugra" aizsargs Ēriks Ševčenko. Foto: http://www.ugra-hc.ru

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) Latvijas hokejists Ēriks Ševčenko izcēlās ar rezultatīvu piespēli Hantimansijskas "Yugra" izcīnītajā uzvarā.

Hantimansijskas "Yugra" ar 5:1 viesos pieveica Kurganas "Zauralye", un uzvarētāju sastāvā aizsargs Ēriks Ševčenko spēlēja 16 ar pusi minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+2). 27 gadus vecajam hokejistam tā bija devītā piespēle un un 11. rezultativitātes punkts sezonā. "Yugra" ar 53 punktiem 38 spēlēs ieņem septīto pozīciju tabulā.

Citā mačā Toljati "Lada" izbraukumā ar 0:3 piekāpās Maskavas "Zvezda", bet Artūrs Ozoliņš nebija viesu sastāvā. Toljati ar 59 punktiem 39 mačos ieņem ceturto vietu tabulā.

Elites līgā Lielbritānijā Faifas "Flyers" ar 3:0 mājās sakāva Dandī "Stars", bet Ričards Birziņš palika bez ierakstiem spēles protokolā. Citā spēlē "Lightning" ar 3:6 atzina "Flames" pārākumu. Georgs Golovkovs zaudētāju rindās atzīmējās ar rezultatīvu piespēli,