Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam astoņi metieni un divi vārti ECHL, Jakam piespēle NCAA

Agris Suveizda

Krastenbergam astoņi metieni un divi vārti ECHL, Jakam piespēle NCAA
Renārs Krastenbergs. Foto: oursportscentral.com

Šonakt Ziemeļamerikas hokeja līgās pie rezultativitātes punktiem tika Renārs Krastenbergs un Jānis Jaks.

ECHL divus vārtus vienādos sastāvos guva Renārs Krastenbergs, kurš devītajā minūtē panāca 1:3 un trīspadsmitajā minūtē panāca arī 2:3, taču viņa pārstāvētā Vīlingas "Nailers" ar 4:6 atzina Kalamazū "Wings" pārākumu. Latviešu uzbrucējs izdarīja astoņus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -1. Sezonā Krastenbergam 13 spēlēs ir seši (3+3) punkti, desmit soda minūtes, negatīva lietderība -2 un 24 izdarīti metieni.

Tikmēr NCAA uzvaru svinēja "American Int'l", kas ar 4:3 uzveica "Holy Cross". Aizsargs Jānis Jaks palīdzēja sekundi līdz otrās trešdaļas beigām realizēt vairākumu (2:2), taču arī bija laukumā visos ielaistajos vārtos un tika pie negatīvas lietderības -3. Jaks nopelnīja ceturto (0+4) punktu 11 spēlēs un izdarīja arī divus metienus pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/217...
https://aicyellowjackets.com/boxsco...