Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Širokovam rezultatīva piespēle uzvarā VHL mačā

Rolands Eliņš

Širokovam rezultatīva piespēle uzvarā VHL mačā
Aleksejs Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Krievijas Augstākajā hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli izcēlies Aleksejs Širokovs, kurš palīdzēja „Neftjanik” ar 4:3 pieveikt Artūra Ozoliņa pārstāvēto „Ermak”.

Aleksejs Širokovs mačā pret „Ermak” darbojas ceturtajā maiņā, taču tas neliedza viņam jau spēles piektajā minūtē piedalīties vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli. Rezultāts tobrīd tapa neizšķirts 1:1, bet mača beigās Širokova pārstāvētā „Neftjanik” uzvarēja ar 4:3. „Ermak” sastāvā Artūrs Ozoliņš spēlēja pirmajā maiņā, bet ar punktiem neizcēlās.

Ar šodienas uzvaru pieredzējušā Latvijas uzbrucēja Širokova komanda VHL kopvērtējumā pakāpusies uz devīto vietu 26 komandu konkurencē, turklāt apsteidzot tieši Ozoliņu un „Ermak”, kas ir desmitajā vietā. Savukārt Edgara Siksnas pārstāvētā „Saryarka” pamatlaikā nav uzvarējusi jau trīs spēlēs pēc kārtas un ieņem piekto vietu.

Šodienas mačā „Saryarka” ar 0:1 viesos piekāpās „Sarov”, vienīgos vārtus ielaižot pirmā perioda izskaņā. Siksna spēlēja komandas trešajā aizsargu pārī.

Āzijas līgā zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja Sergeja Pečuras pārstāvētā „Sakhalin”, kas ar 5:6 piekāpās „Nikko Ice Bucks”. Pečura šajā rezultatīvajā mačā izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa komanda neizšķirtu pamatlaikā izrāva tikai 16 sekundes pirms beigu svilpes.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт