Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Saryarka" apstiprina Tambijeva kļūšanu par galvenā trenera pienākumu izpildītāju

"Saryarka" apstiprina Tambijeva kļūšanu par galvenā trenera pienākumu izpildītāju
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubs Karagandas "Saryarka" šorīt apstiprināja, ka par galvenā trenera amata pienākumu izpildītāju iecelts Leonīds Tambijevs.

Iepriekšējās dienās Kazahstānas mediji ziņoja par "Saryarka" līdzšinējā galvenā trenera Alekseja Fetisova atkāpšanos no amata. Pagājušās sezonas VHL čempioniem pēdējās četrās spēlēs neizdevās tikt pie punktiem, un kluba vadība nolēma šķirties no speciālista, kurš pagājušā sezonā palīdzēja slovākam Dušanam Gregoram aizvest Karagandas vienību līdz VHL čempiones titulam.

"Saryarka" šorīt apstiprināja izmaiņas treneru korpusā. Fetisova atlūgums tika pieņemts, bet par pagaidu galveno treneri apstiprināts Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs, kurš komandai pievienojās pirms šīs sezonas. Iepriekšējos četrus gadus Tambijevs strādāja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubā "Rīga", bet trenera karjeras laikā ir strādājis arī ar Latvijas U18 un U20 izlasēm.

Pēc Tambijeva pievienošanās "Saryarka" sastāvu papildināja arī vairāki Latvijas hokejisti. Sezonas sākumā tie bija uzbrucēji Artūrs Kuzmenkovs un Rustams Begovs, bet nedaudz vēlāk uz Karagandu pārcēlās arī aizsargs Ēriks Ševčenko. Sezonas gaitā Begovs tika nosūtīts uz fārmklubu "Berkut", kur jau otro sezonu spēlē cits Latvijas hokejists – aizsargs Artūrs Salija.

"Saryarka" ar 32 punktiem 17 spēlēs šobrīd ieņem septīto vietu VHL kopvērtējumā. No līdervienības Permas "Molot-Prikamye" Karaganda atpaliek septiņus punktus, bet diezgan aizsniedzamā attālumā ir otrā vieta – "Ryazan" ir tikai par četriem punktiem vairāk.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК «Сарыарка» г. Караганда
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 19:28, pirms 9 gadiem
Loti labi,man patik sis treneris,lai vinam izdodas nostiprinaties jaunaja amata!