Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" ģenerālmenedžeris paredz E. Kuldam cīņu par vietu AHL

Rolands Eliņš

"Coyotes" ģenerālmenedžeris paredz E. Kuldam cīņu par vietu AHL
Edgars Kulda - Memoriālā kausa MVP
Foto: AFP / Scanpix

NHL kluba Arizonas "Coyotes" ģenerālmenedžeris Dons Melonijs atzinīgi novērtējis Edgara Kuldas sniegumu pagājušās sezonas izskaņā, taču norādīja, ka par vietu AHL jaunajam Latvijas hokejistam vēl jāpacīnās.

"Mēs ievērojām Edgaru Kuldu jau pagājušajā gadā," sacījis Arizonas "Coyotes" ģenerālmenedžeris Dons Melonijs. "Varēja redzēt, ka viņam ir prasmes, taču Kulda vēl bija jauns Eiropas puika, kurš cenšas iekļauties komandā. Savukārt šosezon progresu bija grūti nepamanīt. Kuldam sanāca pieklājīga regulārā sezonā, taču viņa labākās spēles bija "play-off" un Memoriālajā kausā. Viņš kļuva par dominējošu spēlētāju. Nezinu, kas viņā mainījās, taču tas nevarēja notikt labākā brīdī."

Melonijs gan atzina, ka Kuldam vēl jāpiestrādā pie slidošanas, taču Latvijas jaunais hokejists labi darbojoties ar ripu un spēj radīt bīstamus momentus: "Viņš ripu pārvalda gudri un ātri. Kulda vienu soli uz priekšu jau ir spēris, tagad vēlamies redzēt nākamo. Ja viņš ieradīsies šeit ("Coyotes" pirmssezonas nometnē) un parādīs, ka ir spējīgs spēlēt Amerikas Hokeja līgā, noteikti izskatīsim šādu iespēju."

Kulda iepriekšējo sezonu pavadīja Edmontonas "Oil Kings" sastāvā Rietumu hokeja līgā, kuras sastāvā tika atzīts par prestižā Memoriālā kausa izcīņās MVP. NHL drafta pozīcija gan nebija tik augsta kā cerēts (septītā kārtā, 193. numurs), taču Kulda ir apņēmības pilns izkarot ceļu uz virsotni: "Spēlēšu jebkurā pozīcijā, kur vien komandai esmu nepieciešams. Mazākums? Vairākums? Es varu spēlēt spēka spēli. Vēlaties, lai esmu enerģijas maiņā? Droši. Skarbais puisis? Kāpēc ne, man ir bijuši pāris kautiņi uz ledus."

Kuldam novembrī paliks 20 gadi, līdz ar to viņam ir iespēja uz vēl vienu sezonu atgriezties WHL, ja tomēr neizdodas nodrošināt "Coyotes" vadības ticību viņa spējām atrasties AHL. Šobrīd gan Kulda piedalās Rīgas "Dinamo" treniņnometnē Valmierā. "Coyotes" fārmklubs AHL ir Portlendas "Pirates", kura pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā visā līgā, 76 spēlēs sakrājot tikai 61 punktu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 36 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2014-07-28 17:15, pirms 10 gadiem
Veiksmi! Tev ir visas iespējas parādīt sevi!Un tu vēl esi jauns! nesanāks šajā sezonā, cīnies tālāk, strādā.būs vēl iespējas tikt tālāk!

  +8 [+] [-]

, 2014-07-28 17:16, pirms 10 gadiem
Jācer, ka tiks un iespējams apošņās NHL gaisu, ja viss būs kā vajag

  +5 [+] [-]

, 2014-07-28 17:26, pirms 10 gadiem
Nu ja nosūtīs uz ECHL vai atpakaļ uz Oil Kings, tad, iespējams, palikt Rīgā nemaz nebūtu sliktākais variants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 17:55, pirms 10 gadiem
Patreiz pamaz izredžu čalim tikt AHL, par NHL nemaz nerunājot! Iepējams, ja ģinamka šim kaut ko piedāvā, tad čalim lietderīgāk ir palikt tepat. Viņa bračka arī tā skrēja uz ZA, tā kapāja minoros, bet jēgas no tā pa lielam nekādas nebija un vecākais Kulda tāpat sev vārdu un līgumu uztaisija te KHLā. Kapēc, lai jaunais Kulda nedarītu tāpat! Pieļauju, ka te viņam būtu lielākas perspektīvas nākotnē un ja jau tiešām labi kapās, tad nepamanīts nepaliks arī no ZA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-07-28 18:22, pirms 10 gadiem
Lai tas ģenerālmenedžeris pats spēlē savā AHĻ...Kulda kapās Dinamo!

  +8 [+] [-]

, 2014-07-28 18:44, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Kulda uztaisīja šeit vārdu tieši tādēļ, ka pieredzi utt. visu ieguva aiz okeāna!
Krietni labāku pieredzi par ECHL un arī AHL viņš var iegūt tepat kapājot KHL. Arī te var vārdu uztaisīt! Es uzskatu, ka jēga ir palikt ZA minoros, ja ir vismaz 50:50 iespējamība, ka ar laiku vari tikt NHL kaut uz tām pāris spēlēm kā to izdarija Kuldas bračka.... jaunajam Kuldam es pat to 50% iespējamību neredzu tuvākajā laikā tapēc arī neredzu lielu jēgu kapēc čalim vajadzētu palikt ZA un malties pa minoriem! Protams var jau malt visādu bla bla bla, ka "viss čaļa rokās, labi kapās, tad ar laiku var izsisties līdz NHL" u.c. tuftu, bet reāli mums tādus gadijumus var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt, kas no zemākajām drafta kārtām ir tikuši līdz NHL un tapēc nedomāju, ka tagad sīkais Kulda būs tieši tāds izņēmums, jo jau tagad ir redzams ka ar čali īpaši tur (ZA) neviens nerēķinās.... tad nafig tur tagad baigi iesptingt? Moš labāk spēlēt tepat labā līmenī mājās (KHL par ECHL noteikti ir labāks līmenis) ne kā dauzīties pāris gadus pa minoriem īsti nezinot vai beigās no tā visa būs jēga! Es saprotu, ka spēlēšana NHL ir 99,99% jauno hokejistu sapnis, bet ir jābūt reāliem! Ja pa lielam tevi jau tagad maigi atšuj (a tas ko tagad dara Arizonas GMs nav nekas cits kā maiga atšūšana "caur puķēm"), tad iespējams ka ir jāmeklē kādi citi varianti kur tu vari gan ātrāk augt, gan galu galā labāk un vairāk nopelīt nekā tajā pašā ECHL vai AHL...

  +2 [+] [-]

, 2014-07-28 18:51, pirms 10 gadiem
pernambucano rakstīja: Lai tas ģenerālmenedžeris pats spēlē savā AHĻ...Kulda kapās Dinamo!
70. gadu beigās NY Rangers ''mafia line'' - Espozito bija centrā un abi Doni - Merdoks un Melonijs pa malām

  +2 [+] [-]

, 2014-07-28 18:54, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Krietni labāku pieredzi par ECHL un arī AHL viņš var iegūt tepat kapājot KHL. Arī te var vārdu uztaisīt! Es uzskatu, ka jēga ir palikt ZA minoros, ja ir vismaz 50:50 iespējamība, ka ar laiku vari tikt NHL kaut uz tām pāris spēlēm kā to izdarija Kuldas bračka.... jaunajam Kuldam es pat to 50% iespējamību neredzu tuvākajā laikā tapēc arī neredzu lielu jēgu kapēc čalim vajadzētu palikt ZA un malties pa minoriem! Protams var jau malt visādu bla bla bla, ka "viss čaļa rokās, labi kapās, tad ar laiku var izsisties līdz NHL" u.c. tuftu, bet reāli mums tādus gadijumus var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt, kas no zemākajām drafta kārtām ir tikuši līdz NHL un tapēc nedomāju, ka tagad sīkais Kulda būs tieši tāds izņēmums, jo jau tagad ir redzams ka ar čali īpaši tur (ZA) neviens nerēķinās.... tad nafig tur tagad baigi iesptingt? Moš labāk spēlēt tepat labā līmenī mājās (KHL par ECHL noteikti ir labāks līmenis) ne kā dauzīties pāris gadus pa minoriem īsti nezinot vai beigās no tā visa būs jēga! Es saprotu, ka spēlēšana NHL ir 99,99% jauno hokejistu sapnis, bet ir jābūt reāliem! Ja pa lielam tevi jau tagad maigi atšuj (a tas ko tagad dara Arizonas GMs nav nekas cits kā maiga atšūšana "caur puķēm"), tad iespējams ka ir jāmeklē kādi citi varianti kur tu vari gan ātrāk augt, gan galu galā labāk un vairāk nopelīt nekā tajā pašā ECHL vai AHL...
Dinamo nav stabils klubs un nevar zināt , kas notiks rīt...citiem KHL klubiem viņš nav vajadzīgs!
Un pat Dinamo viņš pat pie tāda šķidra sastāva tiks spēlēt , tikai aizņemot jaunā kvotu, nevis tāpēc, ka ir labāks par pārējiem! Ja Savickis vēl koferi atved no Maskavas ar naudu, tad šaubu nav, ka Rīga pirks ļeģionārus klāt, kas tur vēl bez līgumiem palikuši!
Dinamo nestrādā uz perspektīvu, bet uz katru sezonu atsevišķi.
Ja Arizona dod līgumu šogad, tad man liekas jāņem un jābrauc uz AHL-ECHL!
Ja ne, tad protams var izmantot Dinamo Rīga.

     [+] [-]

, 2014-07-28 19:03, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Dinamo nav stabils klubs un nevar zināt , kas notiks rīt...citiem KHL klubiem viņš nav vajadzīgs!
Arī fakts! To saku pie noteikuma, ja RD tomēr šito sezonu vēl nospēlē! Pieļauju, ka tad KHL pieredze čalim būs vērtīgāka par AHL un ECHL pieredzēm kopā ņemot un ja jau tik ļoti tie koijoti viņu savā sistēmā vēl gribēs "testēt", tad varēs savākt viņu nākamgad! Domāju pēc sezonas KHL čalis būs krietni labāks par to kāds viņš varētu būt pēc sezonas ECHL vai AHL! Cik saprotu, čalim vēl nav nekāda līguma ar koijotiem, tikai aizrunātas tiesības draftā? Ja nav līguma, tad viņam ir brīva griba un izvēle kur spēlēt!

  -1 [+] [-]

, 2014-07-28 19:14, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Dinamo nav stabils klubs un nevar zināt , kas notiks rīt...citiem KHL klubiem viņš nav vajadzīgs!
Un pat Dinamo viņš pat pie tāda šķidra sastāva tiks spēlēt , tikai aizņemot jaunā kvotu, nevis tāpēc, ka ir labāks par pārējiem! Ja Savickis vēl koferi atved no Maskavas ar naudu, tad šaubu nav, ka Rīga pirks ļeģionārus klāt, kas tur vēl bez līgumiem palikuši!
Dinamo nestrādā uz perspektīvu, bet uz katru sezonu atsevišķi.
Ja Arizona dod līgumu šogad, tad man liekas jāņem un jābrauc uz AHL-ECHL!
Ja ne, tad protams var izmantot Dinamo Rīga.
Atgriežoties pie ģinamkas lirikas.... diez svētjuris to naudas koferi jau dabuja priekš tās (kā visi saka) pēdējās sezonas? Cik saprotu Rosņeft(Krievijas valsts) tagad ir uzlikts uz ščotčika veselu 50 miljardu dolāru apmērā sakarā ar to, ka nelikumīgi savā laikā izlaupija Jukosu! Cik sapratu no "Dožģ" stāstītā, tad 80% Rosņeftj aktīvu ir bijušie Jukosa aktīvi, ko šiem (krievijas valstij) tagad vajadzētu atdot atpakaļ Jukosam! Skaties vēl svētjuri tagad lielie Maskavas bosi pasūtīs *irst! Pateiks: "mums tagad katrs ļimons ir no svara! Vācat paši budžetu savam klubam!!"

     [+] [-]

, 2014-07-28 19:18, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Atgriežoties pie ģinamkas lirikas.... diez svētjuris to naudas koferi jau dabuja priekš tās (kā visi saka) pēdējās sezonas? Cik saprotu Rosņeft(Krievijas valsts) tagad ir uzlikts uz ščotčika veselu 50 miljardu dolāru apmērā sakarā ar to, ka nelikumīgi savā laikā izlaupija Jukosu! Cik sapratu no "Dožģ" stāstītā, tad 80% Rosņeftj aktīvu ir bijušie Jukosa aktīvi, ko šiem (krievijas valstij) tagad vajadzētu atdot atpakaļ Jukosam! Skaties vēl svētjuri tagad lielie Maskavas bosi pasūtīs *irst! Pateiks: "mums tagad katrs ļimons ir no svara! Vācat paši budžetu savam klubam!!"
Būtu naudiņa, būtu ar pompu paziņots un slēgti līgumi ar spēlētājiem, pagaidām jau ir tik mutiskas vienošanās(atskaitot tos 11, kam bija jau iepriekš saslēgti līīgumi).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 19:46, pirms 10 gadiem
Bračkas labi spēlētāji ,bet nav jau tik veci ,lai nespētu runāt latviski,jo visiem ,kuri nav vecāki par 30 valsts valoda tā kā būtu jāpārvalda obligāti,

  +4 [+] [-]

, 2014-07-28 19:47, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Krietni labāku pieredzi par ECHL un arī AHL viņš var iegūt tepat kapājot KHL. Arī te var vārdu uztaisīt!
Ne jau RD 4. maiņā aizņemot "jaunā" vietu un tiekot uz dažām minūtēm laukumā.
Šitādi kadri ar "KHL pieredzi" mums jau ir - un kam viņi tagad vajadzīgi? Spēlēja Somijas 2. līgā un arī tikai tāpēc, ka RD to pasākumu stutēja. Tagad diez vai spēlēs arī tur.

  +2 [+] [-]

, 2014-07-28 19:48, pirms 10 gadiem
coffijs rakstīja: Bračkas labi spēlētāji ,bet nav jau tik veci ,lai nespētu runāt latviski,jo visiem ,kuri nav vecāki par 30 valsts valoda tā kā būtu jāpārvalda obligāti,
Viņi runā latviski, esmu personīgi dzirdējis.

     [+] [-]

, 2014-07-28 19:53, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Nebūs labāks, jo jāsaprot, ka te cita stila hokejs ir! Tur mazāki laukumi, ātrākām visām darbībām jābūt utt. Sezona aiz okeāna ir vērtīgāka nekā spēlēt ģinama 4.maiņā
Ja tiek un kapā AHL tad vēl varētu piekrist par to sezonas vērtīgumu ZA, bet ja čalis kapā ECHL, tad viņu NHL sakarā var norakstīt ar galiem.... cik mums ir kadri, kas no ECHL uz NHL ir izsitušies? Patiesībā laikam tikai Skudra un Raiča uz sitienu nāk prātā, kur pirmsais ir kīpers (kas nebūt nemazina viņa nopelnus būt īstajā laikā un īstajā vietā), otrs ir tafs (noteiktas specifikas spēlētājs)..... ja Kulda jaunākais domā Raičas pēdās iet tad ok, tādu ceļu var iet, ja nē (cer uz ko vairāk), tad nokļūšana ECHL purvā ir faktiski zīmogs viņam uz pieres, ka "suņi" ar viņu īpaši nerēķinās (attāls prospekts, kurš var būt kaut kad kaut ko var parādīt un labākajā gadijumā varēs aizpildīt sastāva robus).

  +2 [+] [-]

, 2014-07-28 20:01, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: Ne jau RD 4. maiņā aizņemot "jaunā" vietu un tiekot uz dažām minūtēm laukumā.
Šitādi kadri ar "KHL pieredzi" mums jau ir - un kam viņi tagad vajadzīgi? Spēlēja Somijas 2. līgā un arī tikai tāpēc, ka RD to pasākumu stutēja. Tagad diez vai spēlēs arī tur.
Ko jūs visi te par to 4. maiņu tā iespringuši! Kas RD ir mēmais uber puper sastāvs šogad? Jurka tur tagad sakasot to naudu baigi uz leģiem tērēsies? Tak teica, ka liks lielāku uzsvaru uz pašmāju spēlētājiem un pieļauju, ka tādu Meiju, Bukiju pie lielas centības un veiksmes sīkais Kulda arī var izkonkurēt no sastāva par mūžīgi jaunajiem un lielo progresu gaidošiem Upīšiem un Bičevskiem nemaz nerunājot! Viss paša čaļa rokās, ja protams jau tagad nav domās par spēlēšanu citā krastā!

     [+] [-]

, 2014-07-28 20:23, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Ko jūs visi te par to 4. maiņu tā iespringuši! Kas RD ir mēmais uber puper sastāvs šogad?
Arī ar esošo sastāvu tur nekas vairāk par 4. maiņu nespīd.

Pirmajās divās maiņās būs Dārziņš, Ščastļivjs, Miķelis, Hossa, Indrašis + kāds ārzemju centrs.
Uz trešo maiņu pretendē mūžīgie Bukarts, Meija, Džeriņš + Saulietis, Cipulis, abi Ozoliņi, Upītis, Bičevskis + vēl būšot arī leģionāri.
Arī ceturtajā maiņā vēl būs jāpacīnās par vietu ar Skvorcovu, kā arī jaunajiem Ābolu, Jeļisejevu, Mazuru-Mago.

Nav tas čalis vēl tāds, lai stabili pretendētu uz 3. maiņu.

     [+] [-]

, 2014-07-28 20:27, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: Arī ar esošo sastāvu tur nekas vairāk par 4. maiņu nespīd.

Pirmajās divās maiņās būs Dārziņš, Ščastļivjs, Miķelis, Hossa, Indrašis + kāds ārzemju centrs.
Uz trešo maiņu pretendē mūžīgie Bukarts, Meija, Džeriņš + Saulietis, Cipulis, abi Ozoliņi, Upītis, Bičevskis + vēl būšot arī leģionāri.
Arī ceturtajā maiņā vēl būs jāpacīnās par vietu ar Skvorcovu, kā arī jaunajiem Ābolu, Jeļisejevu, Mazuru-Mago.

Nav tas čalis vēl tāds, lai stabili pretendētu uz 3. maiņu.
Ar darbu un labu spēli pie Ābola var izcīnīt arī otro maiņu! ? Jēpis jau nav tas treneris, kas pats sev zaru zāģēs un marinēs labi spēlējošu jaunu kadru 4.maiņā tikai tapēc, ka tas ir redz jaunais! Kā teicu, viss paša čaļa rokās un kājās un arī vēlmē, kur šo sezonu spēlēt!

     [+] [-]

, 2014-07-28 20:29, pirms 10 gadiem
als rakstīja: pieļauju, ka tādu Meiju, Bukiju pie lielas centības un veiksmes sīkais Kulda arī var izkonkurēt no sastāva par mūžīgi jaunajiem un lielo progresu gaidošiem Upīšiem un Bičevskiem nemaz nerunājot!
Meijam, Bukartam, Džeriņam un Bičevskim jau ir līgumi, viņi nav uz pārbaudes laiku kā citi.

     [+] [-]

, 2014-07-28 20:30, pirms 10 gadiem
als rakstīja: pats sev zaru zāģēs un marinēs labi spēlējošu jaunu kadru 4.maiņā
Tu vispār esi viņu redzējis spēlējam?
Viņš vēl nav nevienu spēli nospēlējis pieaugušo hokejā. LČ neskaitās, jo arī tur viņš spēlēja jauniešu komandā.

     [+] [-]

, 2014-07-28 20:42, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: Tu vispār esi viņu redzējis spēlējam?
Viņš vēl nav nevienu spēli nospēlējis pieaugušo hokejā. LČ neskaitās, jo arī tur viņš spēlēja jauniešu komandā.
Tik cik hailaitos no WHL junioriem sanāca paskatīties nekur citur jau te viņš nav "zīmējies"! Memoriālā kausa MVP jau arī gluži kuram katram pirmajam "loxam" nedot! Tik tas gan čalim nepalīdzēja NHL skautiem vairāk acīs iekrist, lai šo paņemtu ausgtākās kārtās! Es LČ nemaz neskaitu, jo kopš tā laika padaudz ūdeņu jau aiztecēja un šajā vecumā parasti pa gadu, diviem parasti jaunais censonis jau ir manāmi progresējis ar to ko rādija bērnu/jauniešu vecumā! Mani pagaidām jaunā Kuldas sakarā vairāk bažas māc, ka viņš to Eiropas hoķi jau tagad būs aizmirsis un Ābola shēmās vairs lāga neierakstīsies.... ta gan, gribi negribi, būs jābrauc uz ZA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-28 21:11, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Kur Kristers?

Bet runājot par ECHL, tad sākumā priekš Kuldas nav slikts variants, līmenis nav tas labākais, bet arī īpaši slikts nav, galvenais, ka ECHL viņš minūtes gūtu daudz vairāk nekā KHL
Kristers vispār ir izņēmums! Strauji uzlidoja zenītā, strauji apdedzinājās un.... gala rezultātā PČ bija sūdīgāks nekā pat gadu atpakaļ, kad MHL PO spēlējot, kad 7 ripas pa spēli laida. Šitas pasaules čempis un arī sezonas noslēgums Gudim ir jāieraksta mīnusā, jo stati un arī spēle čalim bija briesmīgi.... labi, ka mums šogad PČ uzbrukums strādāja kā nekad agrāk, kad arī ielaisti 4-5 vārti vēl nenozīmēja zāģi! Citos gados ar šādu kīperu un arī (komandas)aizsardzības spēli būtu zāgi kā nemetās....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-28 21:45, pirms 10 gadiem
als rakstīja: Ja tiek un kapā AHL tad vēl varētu piekrist par to sezonas vērtīgumu ZA, bet ja čalis kapā ECHL, tad viņu NHL sakarā var norakstīt ar galiem.... cik mums ir kadri, kas no ECHL uz NHL ir izsitušies? Patiesībā laikam tikai Skudra un Raiča uz sitienu nāk prātā, kur pirmsais ir kīpers (kas nebūt nemazina viņa nopelnus būt īstajā laikā un īstajā vietā), otrs ir tafs (noteiktas specifikas spēlētājs)..... ja Kulda jaunākais domā Raičas pēdās iet tad ok, tādu ceļu var iet, ja nē (cer uz ko vairāk), tad nokļūšana ECHL purvā ir faktiski zīmogs viņam uz pieres, ka "suņi" ar viņu īpaši nerēķinās (attāls prospekts, kurš var būt kaut kad kaut ko var parādīt un labākajā gadijumā varēs aizpildīt sastāva robus).
Grigorenko:-D

     [+] [-]

, 2014-07-28 22:08, pirms 10 gadiem
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=726137&navid=nhl:topheads
te ir īstā versija !!!!

  -3 [+] [-]

, 2014-07-28 22:44, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Kur Kristers?

Bet runājot par ECHL, tad sākumā priekš Kuldas nav slikts variants, līmenis nav tas labākais, bet arī īpaši slikts nav, galvenais, ka ECHL viņš minūtes gūtu daudz vairāk nekā KHL
ECHL līmenis ir tikai un vienīgi ar NHL sistēmas piekariņu noturēts, t.i., pats spēles līmenis ir ļoti viduvējs, taču daudzi tur spēlē tik tāpēc, ka tā ir iespēja tikt NHL apritē.
Pēc spēles tas ir Eiropas otrā līmeņa līgu līmenis (Slovākija, Baltkrievija, Lielbritānijas Elite utml.).

Tas pats CHL, savos labākajos gados (labākajos, ņemot par pamatu pēdējos gadus 10-15) bija ĻOTI konkurētspējīgi uz ECHL fona.
Tomēr būšana NHL sistēmā vilina arī komandu vadības, līdz ar to arī tā plucinās labi čempionāti (CHL, IHL, FHL).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-07-29 09:00, pirms 10 gadiem
Dinamo vajadzīgs (ja tik būtu nauda ...) nevis kaut kādā AHL
cik Latvijas talanti tur ir norakuši karjeru (izņēmums tikai Artūrs Irbe, Viktors Ignatjevs, vēl kāds)
kā savulaik Znaroks teica, tur tik ziloņi spēlē (tiešā un pārnestā nozīmē), ieej ģērbtuvē, a tur mazākais kājas izmērs večiem 48

  +2 [+] [-]

, 2014-07-29 09:52, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Dinamo vajadzīgs (ja tik būtu nauda ...) nevis kaut kādā AHL
cik Latvijas talanti tur ir norakuši karjeru (izņēmums tikai Artūrs Irbe, Viktors Ignatjevs, vēl kāds)
kā savulaik Znaroks teica, tur tik ziloņi spēlē (tiešā un pārnestā nozīmē), ieej ģērbtuvē, a tur mazākais kājas izmērs večiem 48
jautājums, kas ir vajadzīgs pašam Kuldam, nevis Dinamo

  +1 [+] [-]

, 2014-07-29 10:02, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: ECHL līmenis ir tikai un vienīgi ar NHL sistēmas piekariņu noturēts, t.i., pats spēles līmenis ir ļoti viduvējs, taču daudzi tur spēlē tik tāpēc, ka tā ir iespēja tikt NHL apritē.
Pēc spēles tas ir Eiropas otrā līmeņa līgu līmenis (Slovākija, Baltkrievija, Lielbritānijas Elite utml.).

Tas pats CHL, savos labākajos gados (labākajos, ņemot par pamatu pēdējos gadus 10-15) bija ĻOTI konkurētspējīgi uz ECHL fona.
Tomēr būšana NHL sistēmā vilina arī komandu vadības, līdz ar to arī tā plucinās labi čempionāti (CHL, IHL, FHL).
IHL??? tā jau kādu brīdi neeksistē! FHL labs čempionāts??????
1 2 36 komentāri