Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam -2 "Rocket" sagrāvē pret divīzijas pastarīti

Jevpalovam -2 "Rocket" sagrāvē pret divīzijas pastarīti
Ņikita Jevpalovs (nr. 11). Foto: http://www.habsworld.net

Ņikitas Jevpalova „Rocket” piedzīvoja smagu sakāvi Amerikas hokeja līgas (AHL) mačā, zaudējot savas divīzijas pastarītei „Devils” ar 1:5.

Spēles pirmajās 20 minūtēs vārti netika gūti, bet otrajā trešdaļā pretinieku komanda iemeta trīs ripas – 0:3. Pēdējā perioda sākumā „Rocket” samazināja deficītu līdz 1:3, bet atlikušajā laikā ielaida vēl divus vārtus – 1:5.

Ņikita Jevpalovs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -2. Sezonas 61 spēlē uzbrucējs guvis 11 vārtus un atdevis desmit piespēles, viņa lietderība ir +3. „Rocket” ieņem priekšpēdējo, septīto vietu Ziemeļu divīzijā, un no „play-off” zonas atpaliek par astoņiem punktiem.

Šajā divīzijā spēlē arī cita latviešu hokejista komandā - Matīsa Edmunda Kivlenieka „Monsters”, kas ierindojusies piektajā vietā. No ceturtās vietas Klivlendu šķir divi punkti, turklāt, latviešu vārtsarga klubam ir divas spēles rezervē.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...