Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins viena zaudējuma attālumā no sezonas beigām, Spruktam 0+1

Merzļikins viena zaudējuma attālumā no sezonas beigām, Spruktam 0+1
Elvis Merzļikins
Foto: heshootshescoores.com

Elvim Merzļikinam atvairot 18 no 20 metieniem, viena zaudējuma attālumā no sezonas noslēguma nonāca "Lugano". Tikmēr Alpu Hokeja līgas finālu ar Jāņa Sprukta palīdzību sasniedza "Ritten".

Šveices vadošā čempionāta pusfinālā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja un vienas neveiksmes attālumā no sezonas beigām nonāca Elvis Merzļikins un "Lugano". Latviešu vārtsargs neitralizēja 18 no 20 sāncenšu metieniem, pamatlaika izskaņā tiekot nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, taču laukuma saimnieki ielaida vēl vienus vārtus un ar 1:3 piekāpās regulārā čempionāta uzvarētājai "Bern".

Izslēgšanas cīņu pirmajā kārtā "Lugano" sešos mačos pieveica Ronalda Ķēniņa Cīrihes "Lions" (4-2), kas regulāro sezonu pabeidza otrajā vietā. Kaut gan pusfināla ievadā "Lugano" svinēja panākumu, sērijā vadību pārņēmusi pašreizējā čempione - 3-1.

Alpu Hokeja līgas pusfinālā rezultatīvu piespēli izdarīja Jānis Sprukts, kurš palīdzēja "Ritten" ar 4:2 pārspēt "Cortina", izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas un sasniegt finālu (3-1). Sprukts veidoja viesu trešo uzbrucēju trijnieku.

Pirmo neveiksmi Ukrainas Ekstralīgas finālsērijā piedzīvoja Andreja Maticina vadītā un aizsarga Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā "Donbass", kura ar 3:4 pagarinājumā atzina "Kremenchuk" pārākumu un zaudēja vadību sērijā - 1-1. Jakovļevs ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās.

Savukārt zaudējumu Francijas čempionāta fināla ievadā piedzīvoja regulārās sezonas spēcīgākā vienība "Gap", kas mājās piekāpās "Rouen" - 2:3. Aizsargs Kristaps Bazevičs spēlē nepiedalījās, taču ir atguvies no smadzeņu satricinājuma un aiznākamajā mačā sestdien atgriezīsies uz ledus.

Izmantotie resursi:
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation

  +2 [+] [-]

, 2017-03-29 01:21, pirms 7 gadiem
Gribētos redzēt Spruktu kādā no draudzības spēlēm izlasē Un nākamgad uz Dinamo, jo derētu atjaunot triecienmaiņu Dārziņš, Sprukts, M.Rēdlihs

  +2 [+] [-]

, 2017-03-29 08:18, pirms 7 gadiem
un arī Vitoliņš-Znaroks-Pavlovs

     [+] [-]

, 2017-03-29 10:08, pirms 7 gadiem
Donbass spēlē seperātistu kontrolētajā Donbasā A-Ukrainā? Diez, bail braukt spēlēt tur nav nevienam...

     [+] [-]

, 2017-03-29 10:27, pirms 7 gadiem
Sveiki!

Lūdzu aizpildīt aptauju anketu par nodokļiem Latvijā, kas prasīs 2-5 minūtes.

https://goo.gl/forms/iFUWyH1Z2FgbFYUH2
Paldies jau iepriekš