Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Robertam Bukartam 1+1, divi punkti arī Freibergam, Gudļevskis uzvarā ielaiž vienu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Robertam Bukartam 1+1, divi punkti arī Freibergam, Gudļevskis uzvarā ielaiž vienu
Kristers Gudļevskis. Foto: imago images/osnapix/Scanpix

Noslēgumam tuvojas Čehijas Ekstralīgas regulārā sezona. Šovakar rezultatīvu sniegumu nodemonstrēja gan Ralfs Freibergs, gan Roberts Bukarts. Viņa brālim Rihardam piespēle Vācijā, kur Kristers Gudļevskis kaldināja komandas uzvaru ar 18 atvairītiem metieniem.

Čehija

Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 4:3 pieveica Litvīnovas "Verva". Ralfs Freibergs asistēja savas komandas pirmajos (vairākumā) un trešajos vārtos. Viņš laukumā pavadīja 25:34 minūtes (4:07 vairākumā un 0:28 mazākumā), kas bija ilgākais laiks uzvarētāju rindās. Viņa kontā pieci metieni pa vārtiem, viens bloķēts metiens un viens spēka paņēmiens, kā arī +2 lietderība.

Vītkovices "Ridera" savā laukumā ar 2:3 bullīšos piekāpās "Mlada Boleslav". Zaudētāju rindās rezultatīvs abos vārtos bija Roberts Bukarts, kura kontā vārti un piespēle (vairākumā). Viņš spēlēja 17:59 minūtes (2:13 vairākumā), izdarīja sešus metienus un neizmantoja savu bullīti. Pretinieku rindās Māris Bičevskis spēlēja 16:27 minūtes (2:11 mazākumā) un uzvarēja 39% iemetienu.

Hradeckrāloves "Mountfield" izbraukumā ar 3:4 bullīšos piekāpās Karlovi Varu "Energie". Oskars Cibuļskis aizvadīja 22:04 minūtes (0:22 vairākumā un 0:57 mazākumā), atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un vienu metienu pa vārtiem.

Tršinecas "Ocelari" viesos ar 2:1 pārspēja "Olomouc". Guntis Galviņš uz ledus pavadīja tikai 8:43 minūtes (1:33 mazākumā) un izdarīja vienu spēka paņēmienu.

Regulārajā čempionātā katrai komandai vēl atlicis aizvadīt trīs spēles. No latviešiem play-off pozīcijā neatrodas tikai Bukarts. Sešas labākās komandas automātiski tiks ceturtdaļfinālā, bet vēl četras komandas sāks ar 1/8 finālu, kurā noskaidros divas laimīgās vienības, kas pievienosies ceturtdaļfinālā.

Vācija

"Dusseldorf" izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā apspēlēja Berlīnes "Eisbaren". Rihards Bukarts rezultatīvi piespēlēja uzvarētāju pirmajos vārtos, palīdzot 50. minūtē atklāt rezultātu. Trešajā maiņā spēlējušais Bukarts laukumā pavadīja 14:58 minūtes, izdarīja vienu metienu un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" viesos ar 4:1 uzveica Straubingas "Tigers". Kristers Gudļevskis atvairīja 18 no 19 metieniem. Vienīgo reizi viņš kapitulēja spēles vidū, pretiniekiem realizējot vairākumu.

Šveice

Šveices čempionātā spēles tika aizvadītas pie slēgtām tribīnēm, jo valstī pieaudzis ar koronavīrusu saslimušo skaits. Ženēvas "Servette" savā laukumā ar 4:1 pieveica "Lausanne". Uzvarētājiem Deniss Smirnovs nespēlēja, bet Sandis Smons bija pieteikts kā septītais aizsargs un uz ledus pavadīja 7:48 minūtes. Pretinieku nometnē pirmajā maiņā spēlēja Ronalds Ķēniņš, kurš laukumā bija 13:12 minūtes (2:29 vairākumā un 0:09 mazākumā), izdarīja trīs un bloķēja vienu metienu.

"SCL Tigers" izbraukumā ar 4:5 bullīšos zaudēja "Zug". Ivars Punnenovs savainojuma dēļ joprojām nespēlē.

VHL

Viena zaudējuma attālumā no sezonas beigām atrodas Karagandas "Saryarka", kas šodien savā laukumā ar 1:5 piekāpās Sanktpēterburgas "SKA-Neva", bet sērijā rezultāts kļuvis 1-3. Mājinieku vienīgajos vārtos ar rezultatīvu piespēli izcēlās Eduards Jansons, kurš laukumā pavadīja 19:35 minūtes un atzīmējās ar -1 lietderību. Edgars Siksna spēlēja 18:04 minūtes, izdarīja divus metienus un sakrāja četras soda minūtes, kā arī -1 lietderību. Edgars Kulda aizvadīja 16:10 minūtes un divas reizes meta pa vārtiem. Leonīds Tambijevs, komandas galvenais treneris, jau paudis cerību, ka sērija vēl atgriezīsies Karagandā.

Izlīdzinājumu sērijā (2-2) izdevies panākt Toljati "Lada", kas izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pārspēja Almetjevskas "Neftyanik". Uzvaras vārti tika iemesti 91. minūtē. Artūrs Ozoliņš spēlei nebija pieteikts sakarā ar trenera lēmumu.

Somija

Mikeli "Jukurit" viesos ar 2:1 uzvarēja Lahti "Pelicans". Mārtiņš Dzierkals spēlēja 16:11 minūtes, izdarīja piecus metienus un dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Slovākija

"Detva" viesos ar 1:5 zaudēja "Nitra". Jānis Andersons uz ledus pavadīja 13:51 minūtes, izdarīja divus metienus un nopelnīja -1 lietderību.

Francija

Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā pirmo zaudējumu (2-1) piedzīvoja "Mulhouse", kas ar 2:3 piekāpās "Amiens". Rolands Vīgners izdarīja piecus metienus, savāca 12 soda minūtes un -1 lietderību. Artūrs Ševčenko statistikas ailēs neatzīmējās.

Tikmēr bezdibeņa malā nonākusi "Gap", kas ar 1:4 zaudēja "Rouen", un tagad sērijā rezultāts ir 0-3. Artūrs Mickevičs statistikā neizcēlās.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-28 23:41, pirms 4 gadiem
Bukarts un Freibergs turpina būt stabilas Čehijas līgas vērtības. Ir patīkami flashscore katru nedēļu redzēt, kā kāds no mūsējiem krāj punktus Eiropas Top čempjos. Arī Gudim, ja neskaita tās dažas spēles, kur komanda galīgi nograbēja, iet ļoti labi.

Atceros video par Bukartu Čehijā, kur šis teica, ka galvenais ir radīt labu iespaidu par Latviešu spēlētājiem Eiropā, lai mūsējos arī nākotnē parakstītu top EU čempionātu klubi. Un pagaidām šie čaļi priekš tā dara visu.

P.S. Intereses pēc ieslēdzu NLA strīmus, un, jā, tribīnes bija tukšas tajās spēlēs, kuras sanāca ieslēgt.

     [+] [-]

, 2020-02-29 00:04, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Bukarts un Freibergs turpina būt stabilas Čehijas līgas vērtības. ...
Robčikam gluži viss nav tādā šokolādē kā Tu stāsti. Pagājušā sezona viņam bij diezgan neizdevusies, pārgāja no Triņecas uz Prāgas Spartu, kur play-offos 0+0... Šosezon Vītkovicē Robis graiza labi, taču ko tas dod, ja komanda kurai bij augstāki mēŗķi vispār netiek labāko 12niekā (tobiš, play-offos).
Tāpat ar ieteikšanu Robis ir pārcenties: Razgala nonākšana čehu Ekstralīgā vairāk izskatās pēc pārpratuma...

     [+] [-]

, 2020-02-29 00:25, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: Robčikam gluži viss nav tādā šokolādē kā Tu stāsti. Pagājušā sezona viņam bij diezgan neizdevusies, pārgāja no Triņecas uz Prāgas Spartu, kur play-offos 0+0... Šosezon Vītkovicē Robis graiza labi, taču ko tas dod, ja komanda kurai bij augstāki mēŗķi vispār netiek labāko 12niekā (tobiš, play-offos).
Tāpat ar ieteikšanu Robis ir pārcenties: Razgala nonākšana čehu Ekstralīgā vairāk izskatās pēc pārpratuma...
Nu viņš jau arī Zlīnā 3 sezonas labi nospēlēja. Jā, tā iepriekšējā neveiksmīga, bet šogad jau atkal viņš ir līmenī. Nezinu, kādi bija tie iemesli vājajai sezonai, tajā gan es neiedziļinājos. Un ko viņš var izdarīt, ja komanda iet zemāk nekā cerēts? Viņš jau tā krāj punktus un ir rezultatīvākais spēlētājs savā komandā. Ko vēl no viņa prasīt? Lai katrā spēlē 4-5 punktus mēģina tagad iekrāt?

Par Razgalu piekrītu, tur jau sākotnēji bija skaidrs, ka Čehijas līmeni viņš nepavilks, un, pēc dotās iespējas, attiecīgi, tika nosūtīts uz Čehijas 1. līgu. Bičevskim arī neiet tik spoži. Bet Freibergs, Cibuļskis, Galviņš un pat Džeriņš, kad tas tur spēlēja, kaut ko rāda (rādīja).