Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Mickevičam 2+2, Ozoliņš ar piespēli Sjominam pietuvina komandu otrajai kārtai

Mickevičam 2+2, Ozoliņš ar piespēli Sjominam pietuvina komandu otrajai kārtai
Artūrs Ozoliņš
Foto: Sokol

Eiropas hokeja laukumos spēles aizvadījuši Latvijas leģionāri. Lielisks Francijas izslēgšanas spēlēs bija Artūrs Mickevičs, kurš izcēlās ar diviem vārtiem un divām piespēlēm. Tikmēr Artūrs Ozoliņš nonācis vienas uzvaras attālumā no Krievijas Augstākās līgas otrās kārtas, un viņš ar piespēli slavenajam Aleksandram Sjominam palīdzēja priekšpēdējā minūtē panākt izlīdzinājumu.

VHL

"Tsen Tou" savā laukumā ar 1:5 atzina Almetjevskas "Neftyanik" pārākumu, lai gan mača vidū rezultāts bija neizšķirts. Mājinieku vienīgajos vārtos ar rezultatīvu piespēli izcēlās Nikolajs Jeļisejevs, kurš laukumā pavadīja 15:30 minūtes, izdarīja divus metienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Ēriks Ševčenko palika bez punktiem un arī nopelnīja negatīvu lietderību -1, laukumā pavadot 17:22 minūtes. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 0-3.

Karagandas "Saryarka" viesos ar 4:2 apspēlēja Novokuzņeckas "Metallurg". Kirils Tambijevs, kurš spēlēja pirmajā maiņā, nopelnīja četras soda minūtes par rupjību. Viņš laukumā bija 11:54 minūtes. Edgars Siksna darbojās otrajā aizsargu pārī un uz ledus bija 20:18 minūtes, kas kļuva par ilgāko spēles laiku komandā. "Saryarka" ir vadībā ar 2-1.

Krasnojarskas "Sokol" izbraukumā ar 3:2 pagarinājumā pārspēja "Sarov". Izlīdzinājums tika panākts pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, un Aleksandram Sjominam gūtajos vārtos piespēlēja Artūrs Ozoliņš, tiekot pie trešā punkta sērijā. Viņš uzvarēja 11 no 20 iemetieniem un laukumā bija 20:59 minūtes, kas bija trešais ilgākais laiks komandā. "Sokol" ir vadībā ar 3-0, lai gan regulārajā sezonā ieņēma astoto vietu, bet "Sarov" bija devītā.

Francija

"Mulhouse" savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveica "Grenoble", sērijā līdz četrām uzvarām iegūstot vadību ar 2-1, lai gan pretinieki uzvarēja regulārajā sezonā. Artūrs Ševčenko izdarīja piecus metienus un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Rolanda Vīgnera kontā trīs metieni. Nākamā spēle rīt.

"Lyon" mājās ar 7:5 pieveica "Amiens", sērijā tiekot priekšā ar 2-1. Lielisku maču aizvadīja Artūrs Mickevičs, kurš guva uzvarētāju trešos un piektos vārtus, rezultatīvi piespēlējot otrajos un septītajos. Viņš izdarīja piecus metienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. Renāram Demiteram viens metiens un +1. Māris Jučers nebija pieteikumā.

Vājāko komandu mačā "Strasbourg" ar 5:1 pieveica "Nice", bet joprojām atrodas pēdējā vietā. Edmunds Augstkalns izdarīja piecus metienus, rezultatīvi piespēlēja un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Arī Edgaram Dīķim rezultatīva piespēle. Viņš pa vārtiem meta trīs reizes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

Austrija

Komandām sadaloties divās grupās – sešas labākās un sešas vājākās –, pamatīgi neveicas Grācas "99ers", kas atrodas pēdējā vietā. Šodien ar 1:7 izbraukumā zaudēts Bolcāno "Foxes". Zintis Nauris Zuševics spēlēja pirmajā maiņā, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. "Foxes" piecas ripas iemeta vienādos sastāvos, bet vienreiz izcēlās gan vairākumā, gan mazākumā.

Dānija

Fredrikshavnas "White Hawks" savā laukumā ar 2:3 bullīšos zaudēja Hvidevres "Fighters". Roberts Jekimovs spēlēja trešajā maiņā un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Pretinieku rindās ar vārtiem izcēlās Viktors Čubars, kurš neizmantoja savu pēcspēles metienu.


, 2018-02-28 16:02, pirms 6 gadiem
Nezināju, ka Sjomins VHL. Agrākais SC Harlamova favorīts.
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".