Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Merzļikins atvaira 33 no 34, Vasiļjevam vārti, Mickevičs iemet latviešu duelī

Merzļikins atvaira 33 no 34, Vasiļjevam vārti, Mickevičs iemet latviešu duelī
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.wz-newsline.de

Eiropas hokeja laukumos spēles aizvadījuši Latvijas spēlētāji. Ar vārtu guvumiem izcēlās Herberts Vasiļjevs un Artūrs Mickevičs, piespēlēja Ričards Birziņš un Zintis Nauris Zuševics, bet Elvis Merzļikins atvairīja 33 no 34 metieniem, tomēr zaudēja.

Šveices čempionātā "Lugano" izglābās 24 sekundes līdz pamatlaika beigām, turklāt vārtus guva mazākumā, taču pēcspēles metienos nācās ar 1:2 atzīt "Bern" pārākumu. Elvis Merzļikins atvairīja divus no četriem bullīšiem un 33 no 34 metieniem. Vienīgo reizi viņš kapitulēja 30. minūtē.

Vācijas čempionātā Krēfeldes "Pinguine" izbraukumā ar 2:6 piekāpās Manheimas "Adler". 45. minūtē deficītu līdz diviem vārtiem samazināja Herberts Vasiļjevs, kurš spēlēja trešajā maiņā. Neveiksmi cieta arī Augsburgas "Panther", kas mājās ar 1:4 atzina "Kolner" pārākumu. Arvīds Reķis darbojās pirmajā virknējumā un nopelnīja pirmo noraidījumu mačā. Vienīgajos vārtos rezultatīvi piespēlēja Džastins Šags, un bijušais Rīgas "Dinamo" spēlētājs turpina iet pēc grafika punkts spēlē.

Francijas čempionātā "Gap" ar 1:2 izbraukumā zaudēja "Angers", un Kristaps Bazevičs punktus nenopelnīja, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu. "Cahmonix-Morzine" guva trīs vārtus pirmajās 13 minūtēs un viesos ar 4:3 apspēlēja "Nice". Uzvarētāju rindās Edgaram Homjakovam viens metiens un negatīvs lietderības koeficients -1. Mājiniekiem rezultatīva piespēle, neitrāls lietderības koeficients un pieci metieni Ričardam Birziņam, kamēr Lauris Bajaruns izdarīja četrus metienus un nopelnīja negatīvu lietderību -1.

"Lyon" savā laukumā ar 4:1 apspēlēja "Amiens", un trešos vārtus, izceļoties 42. minūtē, guva Artūrs Mickevičs, kurš izdarīja sešus metienus un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Mikam Lipsbergam viens metiens un pozitīva lietderība +1. Zaudētāju rindās Armands Bērziņš izdarīja trīs metienus, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1. Māris Jass mačā nepiedalījās.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā Almetjevskas "Neftyanik" izbraukumā ar 2:3 zaudēja Kurganas "Zauralye", lai gan divas reizes izvirzījās vadībā. Aleksejs Širokovs spēlē nepiedalījās.

Slovākijas čempionātā "Nove Zamky" izbraukumā ar 3:2 pagarinājuma pēdējā sekundē pārspēja "Poprad". Martins Lavrovs ar punktiem neizcēlās un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. "Martin" viesos ar 2:1 pēcspēles metienos apspēlēja "Žilina", bet Artūram Salijam negatīvs lietderības koeficients -1 un četras soda minūtes. "Zvolen" ar 3:4 zaudēja "Nitra", un arī Jānis Andersons palika bez punktiem.

Somijas pēc spēka otrajā līgā IPK savā laukumā ar 1:5 piekāpās "K-Vantaa". Roberts Locāns spēlēja pirmajā maiņā un ieguva negatīvu lietderības koeficientu -1.

Austrijas čempionātā Grācas "99ers" ar 3:1 pieveica "Orli Znojmo". 55. minūtē rezultatīvu piespēli izdarīja Zintis Nauris Zuševics, kurš maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 un diviem metieniem pa vārtiem.

Dānijas čempionātā Herningas "Blue Fox" izbraukumā ar 2:4 piekāpās Rungstedas "Seier Capital". Roberts Jekimovs spēlēja trešajā maiņā, izdarīja vienu metienu un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.


, 2017-01-28 00:53, pirms 7 gadiem
Jā beidzot, ka viena vismaz ielaista banka Merzlikinam! Viņam vēl pāris tādu spēļu vajag, jādabū nost vidēji ielaisto banku skaits! Jādabū zem 3, lai apmeram būtu 2,80!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
4

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.