Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Golovkovam piespēle "Voltigeurs" uzvarā

Golovkovam piespēle "Voltigeurs" uzvarā
Georgs Golovkovs
Foto: Voltigeurs.ca

Šonakt Ziemeļamerikas hokeja laukumos rezultatīvu piespēli atdeva Georgs Golovkovs, palīdzot savai Dramondvilas "Voltigeurs" izcīnīt uzvaru, bet Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL) maču aizvadīja Ontario "Regin" pārstāvis Ralfs Freibergs

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) vienīgo spēli aizvadīja Georga Golovkova pārstāvētā Dramondvilas "Voltigeurs", kas ar rezultātu 5:2 pārspēja Kvebekas "Remparts" vienību. Golovkovs šajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kā arī ar divām minūtēm, trīs metieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL) maču aizvadīja Ralfs Freibergs un viņa pārstāvētā Ontario "Regin", kas ar rezultātu 3:1 uzveica Beikersfīldas "Condors" vienību. Freibergs šajā mačā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Rietumu hokeja līga (WHL) spēli aizvadīja Riharda Bukarta pārstāvētā Brandonas "Wheat Kings", kas ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Swift Current Broncos" vienībai. Interesanti tas, ka "Wheat Kings" izdarīja gandrīz uz pusi vairāk metienu kā "Broncos" vienība (54:29), taču uzvarai ar to nepietika. Bukarts šajā spēlē nopelnīja divas soda minūtes par rupjību, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +1. Bullītī Bukarts meta kā trešais, bet savu iespēju neizmantoja.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
WHL Network
QMJHL Network