Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītim, Sevčenko 1+1, Širokovam 0+1

Upītim, Sevčenko 1+1, Širokovam 0+1
Juris Upītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien VHL mačā, ar 1+1 atzīmējās Juris Upītis, palīdzot savai vienībai izcīnīt uzvaru ar 3:2. Šie bija pirmie Upīša punkti "Torpedo" sastāvā. Savukārt Baltkrievijā ar 1+1 atzīmējies Artūrs Sevčenko, bet Itālijā rezultatīva piespēle Maksimam Širokovam.

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā, zaudējumu piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kas ar 4:5 pagarinājumā atzina "Sparta" pārākumu. Balcers šajā mačā punktus neguva, taču statistikā atzīmējās ar septiņiem metieniem pa vārtiem, kas bija visaugstākais rādītājs komandā. Citā mačā Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog" ar 2:1 pēcspēles metienos uzveica "Valerenga" vienību. Ponomarenko šajā mačā divi metieni pa vārtiem.

Krievijas VHL līgā, šodien uzvaru izcīnija Edgara Siksnas un Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā "Saryarka", kas ar 3:2 pārspēja "Himik" vienību. Siksna šajā mačā spēlēja trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 17:35 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderību +1. Jakovļevs šajā mačā netika pieteikts. Citā spēlē Jura Upīša pārstāvētā "Torpedo", arī ar 3:2 izcīnija uzvaru, pārspējot "Rjazan" vienību. Upīts uz ledus pavadīja 12:36 minūtes, kuru laikā izcēlās ar diviem (1+1) punktiem, septiņiem metieniem, divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +2,

Itālijas "Seire A" čempionātā, uzvaru izcīnija Maksima Širokova pārstāvētā "Vipiteno" komanda, kas ar 4:3 uzveica "Asiago" vienību. Širokovam šajā mačā rezultatīva piespēle, četri metieni un divas soda minūtes.

Ungārijā zaudējumu piedzīvoja Kirila Tambijeva un Kalvja Ozola pārstāvētā "Csíkszereda", kas ar 1:6 atzina "Jegesmedvék" pārākumu. Abi latvieši spēlēja pirmajā virknējumā, statistikā atzīmējoties attiecīgi ar vienu un diviem metieniem pa vārtiem.

Baltkrievijā uzvaru izcīnija Edija Brahmaņa pārstāvēta "Gomel", kas ar 2:0 uzveica "Yunost" vienību. Brahmanim šajā mačā viens metiens un divas soda minūtes. Citā spēlē Artūra Sevčenko pārstāvētā "Khimik-SKA" ar 6:5 pēcspēles metienos uzveica "Lida" vienību. Sevčenko atzīmējās ar diviem (1+1) punktiem, trīs metieniem, vienu no diviem realizētiem pēcspēles metieniem, kā arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
pro leagues | Pointstreak Sports Technologies
MOL Liga - Menetrend/Tabella
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
hockey.no