Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Video: Ķēniņš pārspēj Vasiļevski

Egils Broks
Egils Broks
Ronalds Ķēniņš guvis savus ceturtos vārtus AHL, palīdzot Jutikas "Comets" ar 5:4 pārspēt Kristera Gudļevska pārstāvēto Sirakjūzas "Crunch".
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2014-11-27 16:23, pirms 9 gadiem
prieks ka vairakuma laiž patstāvīgi skaisti ieslidoja vidiņā, malacs , ta turpinat

     [+] [-]

, 2014-11-27 16:53, pirms 9 gadiem
Pa smuko, labs, kvalitatīvs gols Pats galvenais, ko, es domāju, novērtēs - izmantota epizode.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-27 23:44, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: Njáá... péc tevis rakstítá iznák, ka Kéninsh pats sevi liek vairákumá. Visticamák, ka gribéji rakstít, ka vinsh regulári tiek spélét vairákumá. Latvieshu valoda ir grúta - atrod atshkiríbu! Lai veicas! Un zini - tu neesi vienígais - músdienás daudzi ar to kljúdu gréko + ar vél elementárákám, no kurám izplatítáká KA un KAD lietoshana. Par interpunkciju vairs pat nav vérts sákt runát - tá ir palaista pilnígákajá "savvaljá"
Viņš rakstīja, ka prieks, ka viņu LAIŽ vairākumā.
Laist laukumā - šajā gadījumā būs "ļaut piedalīties spēlē". Noteikti grūti iedomāties, ka šim vārdam ir 18 skaidrojumi, tāpēc laipni lūgts ieskatīties Tezaurs skaidrojošajā vārdnīcā - lūk arī links: Tezaurs.lv
Šķiet, ka dzīvo ārzemēs, ka nespēj normālas garumzīmes salikt (Windows piedāvā uzlikt Qwerty(LAT) klaviatūru, kur garumzīmes var uzlikt pieturot "Alt" pa labi no "Space" pogas, pats izmanotju), plus vēl niks ar USA (nevis LAT (flag:lv)) un avatarā, šķiet, ir kāda "JackAss" varoņa stakle tērpta sarkanbaltajās svītrās un balti zilajās zvaigznēs.

par golu runājot - izskatījās pēc Vasiļevska kļūdas. Bija izslidojis tālu, metiens bija visai atklāts, bet ripa, šķiet, izlidoja caur padusi. Un ir ieslēgusies tipiskā latvieša loģika - ja manam favorītam iet ne tik labi, lai konkurentam iet vēl sliktāk!