Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram 1+1 "Oilers" sagrāvē pret Ponomarenko, latvieši rezultatīvi Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balceram 1+1 "Oilers" sagrāvē pret Ponomarenko, latvieši rezultatīvi Polijā
Rūdolfs Balcers (#92). Foto: tv2.no

Norvēģijas "Fjordkraft-Ligaen" čempionātā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējies no NHL kluba Otavas "Senators" aizlienētais Stavangeras "Oilers" uzbrucējs Rūdolfs Balcers, komandai ar 2:7 viesos kapitulējot aizsarga Maksima Ponomarenko pārstāvētās Fredrikstadas "Stjernen" priekšā.

Balcers laukumā pavadītajās 19:27 minūtēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +1. Šosezon Norvēģijas čempionātā aizvadītajās trīs spēlēs uzbrucējs ticis pie pieciem (2+3) rezultativitātes punktiem. Savukārt pretējā nometnē spēlējošais Ponomarenko uz ledus bija 24:38 minūtes, izdarot divus metienus pa vārtiem un iekrājot +/- koeficientu +3. "Oilers" ar sešiem punktiem tabulā ir priekšpēdējā devītā, bet "Stjernen" ar deviņiem punktiem - septītā.

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja ceturtajā vietā esošā Ženēvas "Servette", kas savā laukumā ar 5:3 pieveica "Bern". Četrus vārtus ženēviešu labā guva pieredzējušais kanādietis Ēriks Fers. Uzvarētāju sastāvā uzbrucējs Deniss Smirnovs 8:16 minūšu laikā nopelnīja vienu noraidījumu.

Citā Šveices NLA čempionāta spēlē vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja 28 no 32 pretinieku metieniem, neglābjot pastarīti Langnavas "Tigers" no zaudējuma 3:4 pagarinājumā pret "Fribourg-Gottéron". "Tigers" uzbrucējs Rihards Melnalksnis 9:18 minūšu laikā uzvarēja sešos no desmit iemetieniem.

Par Šveices čempionāta līderi kļuva uzbrucēja Ronalda Ķēniņa (15:33 minūšu laikā izdarīja trīs metienus, izpildīja rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā, nopelnīja lietderības koeficientu +1, bloķēja vienu pretinieka raidījumu, kā arī zaudēja vienā iemetienā) "Lausanne", kas pagarinājumā ar 2:1 uzvarēja "Lugano", gūstot piekto panākumu pēc kārtas.

Polijas hokeja līgā otro uzvaru pēc kārtas ar rezultātu 6:1 izcīnīja "GKS Jastrzębie", šoreiz sagraujot Krakovas "Cracovia". Aizsargs Māris Jass uzvarētāju labā guva ceturtos vārtus, nopelnot piekto (4+1) rezultativitātes punktu sezonā. Citā Polijas čempionāta mačā aizsargs Ričards Birziņš nopelnīja rezultatīvu piespēli (otrais (1+1) punkts sezonā) Novi Targas "MMKS Podhale" pārliecinošā uzvarā ar 5:1 pār Gdaņskas "Stoczniowiec". Kopvērtējumā "GKS Jastrzębie" ir trešā, bet "MMKS Podhale" - sestā.

Dānijas "Metal Ligaen" čempionātā graujošu neveiksmi piedzīvoja vārtsarga Jāņa Vora (uzsāka spēli vārtos) pārstāvētā Redovres "Mighty Bulls", kas viesos ar 3:8 zaudēja "SønderjyskE" komandai. Uzvarētāji pa pretinieku vārtiem izdarīja 34 metienus. Citā spēlē aizsargs Kristiāns Rubīns palika tukšā Frederikshāvnas "White Hawks" zaudējumā ar 1:4 pret vicelīderi Rungstedas "Seier Capital".

Izmantotie avoti:
https://www.hockey.no/live/Live/Mat...
https://m.sihf.ch/de/game-center/na...
https://metalligaen.dk/livescore/

     [+] [-]

, 2020-10-28 06:21, pirms 3 gadiem
Galīgi neiet mūsējo pārstāvētajām dāņu komandām. Voris Dānijā šosezon ir kaut ko izvilcis? Vilšanās. Saprotu, ka vēl jauns džeks, nestabilitāte, bet leğionāram tākā būtu jāvelk.

     [+] [-]

, 2020-10-28 07:28, pirms 3 gadiem
Ei autor vaitad nebija viena spēle ar 1+2? Vai ari nezini ko raksti un par ko raksti,un raksti tik rakstišanas pec,jo tas darbs tev nepatīk.

     [+] [-]

, 2020-10-28 12:37, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Galīgi neiet mūsējo pārstāvētajām dāņu komandām. Voris Dānijā šosezon ir kaut ko izvilcis? Vilšanās. Saprotu, ka vēl jauns džeks, nestabilitāte, bet leğionāram tākā būtu jāvelk.
Dāņu hokeja līgas lapā viņam nav nemaz tik slikta statistika - 91,89%

Links: Metal Ligaen - Stats Center

     [+] [-]

, 2020-10-28 12:56, pirms 3 gadiem
zzk rakstīja: Dāņu hokeja līgas lapā viņam nav nemaz tik slikta statistika - 91,89%

Links: http://metalligaen.sportsadmin.dk/goalkeeperprofile?playerID=30701
, ņemot vēra, ka bija spēle ar 6 ielaistiem vārtiem - pat ļoti solīdi.

     [+] [-]

, 2020-10-28 13:03, pirms 3 gadiem
galdniecins rakstīja: Ei autor vaitad nebija viena spēle ar 1+2? Vai ari nezini ko raksti un par ko raksti,un raksti tik rakstišanas pec,jo tas darbs tev nepatīk.
https://www.flashscore.com/team/sta...
https://www.hockey.no/live/Player?t...
Iespējams, kādi punkti noņemti te visur pa 4 rāda.
Kluba mājaslapā gan 5..
https://www.oilers.no/

     [+] [-]

, 2020-10-28 13:26, pirms 3 gadiem
Jā, Rūdim pirmajā spēlē bija 1+2 un tagad 1+1 (nezinu, kā gāja 2. spēlē, ja reiz 3 spēles aizvadījis), tā ka vajadzēt būt 2+3 kopā. Nez, pirmās spēles gols varbūt atņemts - video grūti bija redzēt, pamainīja virzienu ripai, vai nē.