Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

E. Kuldam vārti un otrās zvaigznes tituls

E. Kuldam vārti un otrās zvaigznes tituls
Edgars Kulda
Foto:AP/Scanpix

Rietumu hokeja līgas (WHL) spēlē ar vārtu guvumu šonakt izcēlās Latvijas uzbrucējs Edgars Kulda, palīdzot Edmontonas "Oil Kings" ar 3:1 pārspēt "Moose Jaw Warriors".

19 gadus vecais Edmontonas "Oil Kings" uzbrucējs Edgars Kulda šonakt guva savus sestos vārtus jaunajā sezonā. Latvijas hokejists otrā perioda vidū atklāja spēles rezultātu, bet visā mačā tika atzīts par otro spožāko zvaigzni.

"Oil Kings" cīņā ar "Moose Jaw Warriors" uzvarēja ar 3:1. Edmontonai tā bija devītā uzvara 13 sezonas spēlēs, kas šobrīd ļauj ieņemt trešo vietu Austrumu konferencē. "Moose Jaw Warriors" ir trīs vietas zemāk ar 13 punktiem 14 spēlēs.

E. Kulda ir piedalījies 12 komandas spēlēs un izcēlies ar 11 punktiem (6+5). "Oil Kings" sastāvā tikpat punktu ir vēl tikai vienam hokejistam, taču latviešu uzbrucējs ir guvis vairāk vārtu.

Tikmēr ECHL spēlē aizsargs Ralfs Freibergs un Ontārio "Reign" ar 0:3 piekāpās Beikersfīldas "Condors". Latvijas hokejists bija laukumā otro vārtu zaudējumā un divreiz meta pa vārtiem.

Piecās spēlēs Freibergs vēl nav izcēlies ar punktiem, bet "Reign" ar sešiem punktiem ir viena no piecām Rietumu konferences līdervienībām. Līderu grupā ir arī "Condors".

Izmantotie resursi:
WHL Network
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

     [+] [-]

, 2014-10-27 08:35, pirms 9 gadiem
Pavasari uz izlasi!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-27 09:14, pirms 9 gadiem
vispirms vajadzētu uz AHL. līdz pavasarim vel tālu