Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Gudļevskis joprojām nespēlē, "Crunch" soli no otrās kārtas

Gudļevskis joprojām nespēlē, "Crunch" soli no otrās kārtas
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pie uzvaras Amerikas hokeja līgas (AHL) izslēgšanas turnīrā jeb Kaldera kausa izcīņā naktī uz ceturtdienu tika Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūzas "Crunch", kas ar 3:2 pieveica Seintdžounsas "IceCaps".

"Crunch" uzvaras vārtus guva nepilnas četras minūtes pirms otrās trešdaļas beigām un izcīnīja panākumu ar rezultātu 3:2. Šī bija komandas otrā uzvara pēc kārtas un nu sērijā rezultāts kļuvis 2-1 "Crunch" labā. Ceturto sērijas maču komandas aizvadīs naktī uz sestdienu turpat Sirakjūzā. Sērija pirmajā Kaldera kausa izcīņas kārtā rit līdz kāda no komandām izcīna trīs panākumus.

Kristers Gudļevskis, tāpat kā iepriekšējās divās spēlēs, arī šoreiz palika rezervē. Maiks Makenna "Crunch" vārtos atvairīja 26 no 28 pretinieku metieniem. Gudļevskis šī gada "play-off" vēl nav spēlējis un pēdējo reizi laukumā bija 15. aprīlī, palīdzot komandai izcīnīt uzvaru regulārās sezonas pēdējā spēlē.

"Crunch" sezonu pabeidza pirmajā vietā Ziemeļu divīzijā, kamēr "IceCaps" bija ceturtie. Tiekot otrajā kārtā, būs jāspēlē pret Toronto "Marlies" un Olbanī "Devils" dueļa uzvarētāju.


, 2017-04-27 10:10, pirms 7 gadiem
Jā, tad jau abi mūsu šveicieši dalīs laiku vārtos PČ.
, 2017-04-27 10:23, pirms 7 gadiem
Gudļevskis jau sen nespēlē Viņš jau AHL ir kļuvis par NR. 2! Tajā organizācijā šķiet ka viņam vairs nav vietas.... Makenna arī spēles 1.zvaigzne
, 2017-04-27 10:25, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, kāpēc ir jamarinē jauns vārtsargs.
Kamēr ir potenciāls, tikmēr bij jātreido prom..Bet nu labi, ka līgums beidzas. Ja aģents labi pastrādās, varbūt izdīks kādā komandā 2.nr vietu.
, 2017-04-27 10:40, pirms 7 gadiem
Gan jau Eiropā darbiņš atradīsies, teiksim, tajā pašā KHL, un ne tikai RD, DEL sliktakajā gadījumā. A mums labāk, labs vārtsargs būs pieejams izlasei.
, 2017-04-27 10:42, pirms 7 gadiem
Vai vēl kāds mūsējais Ziemeļamerikā ir palicis????
, 2017-04-27 10:43, pirms 7 gadiem
l_b_c rakstīja: Jā, tad jau abi mūsu šveicieši dalīs laiku vārtos PČ.
Gudļevski vairs negaidot, tā ka principā ar vārtsargem viss skaidrs. Cik saprotu, šodien jābūt ziņai, par citiem, kurus atskaitīs no izlases nometnes un palikšot 29 uz 24 vietām
, 2017-04-27 10:54, pirms 7 gadiem
Nezinu, ko domā pats Gudis un viņa aģents, bet .. domāju, ka pēc šīs sezonas ir jāpako somas prom no šīs vietas! 4 sezonas šajā AHL klubā ir pavadītas un kā cik izskatās, tad kā otro vārtsargu aiz Vasiļevska viņi šajā klubā Gudi neredz .. ! Pat kā pirmo AHL vairs ne!
, 2017-04-27 11:28, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Gudļevski vairs negaidot, tā ka principā ar vārtsargem viss skaidrs. Cik saprotu, šodien jābūt ziņai, par citiem, kurus atskaitīs no izlases nometnes un palikšot 29 uz 24 vietām
būs bomba, ja Sprukts un Cipa paliks
, 2017-04-27 11:33, pirms 7 gadiem
ļaudis tvīto, ka Sprukts tiek iespēlēts pirmajā maiņā ar Indraši un Dārzu.
mda...
interesanti, kas ar Karsiku
, 2017-04-27 11:40, pirms 7 gadiem
Number 0 rakstīja: būs bomba, ja Sprukts un Cipa paliks
Veterāni no kūrorta atbrauc un izkonkurē tos no "otrās labākās", kuri pēc visādu fuņu domām, turot mūs elitē.
Tam vajadzētu radīt pārdomas jaunās paaudzes kandidātiem, kuri netika sastāvā.
, 2017-04-27 11:41, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: ļaudis tvīto, ka Sprukts tiek iespēlēts pirmajā maiņā ar Indraši un Dārzu.
mda...
interesanti, kas ar Karsiku
Lasīju ka slido, Matulis mani palaboja, ka slidinoties. Tas pirms pāris dienām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-27 11:54, pirms 7 gadiem
Gudis jau galīgi slikti nespēlē, Makenna vienkārši labāks. Treneris negrib iespēlēt Gudiju PO mačos tikai tāpēc, ka viņš ir Tampas prospekts. Kristers būs morāli norūdījies, un, ja tiks cauri, laba hokejista karjera būs.
, 2017-04-27 12:06, pirms 7 gadiem
Nu nekas labs tas nav!!! Ir izkonkurēts arī AHLā kā pirmais vārtsargs!!
, 2017-04-27 13:44, pirms 7 gadiem
Neburat draamu! Viņš mierigi var palikt ahl ari ka citas komandas stabils nr.1 bet problema ir taa ka vinsh pats ir nestabils! Vienu speli spele labi, otru slikti, taadu vnk nevar likt patstavigi kaa nr.1!
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".