Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vīgners un Ševčenko atkal kļūst par varoņiem Francijā, Dzierkalam kārtējā neveiksme

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vīgners un Ševčenko atkal kļūst par varoņiem Francijā, Dzierkalam kārtējā neveiksme
Rolands Vīgners. Foto: scorpionspictures.com

Francijas "Ligue Magnus" čempionātā pie otrās dramatiskās uzvaras pagarinājumā divu dienu laikā tikusi uzbrucēju Rolanda Vīgnera un Artūra Ševčenko pārstāvētā Milūzas "Scorpions", kas izbraukumā ar 2:1 pieveica Amjēnas "Gothiques", ceturtdaļfināla sērijā izvirzoties priekšgalā ar 2-0.

Vīgners jau pagarinājuma 13. sekundē spēja izcelties ar uzvaras nesošo vārtu guvumu, savukārt Ševčenko savam tautietim izdarīja rezultatīvu piespēli. Divās "play-off" spēlēs Vīgners iekrājis divus vārtus un divas piespēles, kamēr Ševčenko atzīmējies ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Mazāk veiksmīgi izslēgšanas mačos klājas cita uzbrucēja Artūra Mickeviča Gapas "Rapaces", kas izbraukumā nespēja atspēlēties no trīs vārtu deficīta, arī sērijas otrajā spēlē piekāpjoties Francijas vicečempiones Ruānas "Dragons" priekšā - 2:3.

Somijas "Liiga" čempionātā desmito zaudējumu pēdējās 11 spēlēs piedzīvoja uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā priekšpēdējā vietā esošā Mikeli "Jukurit", kas pastarīšu duelī viesos ielaida trīs vārtus otrajā periodā un ar 0:3 zaudēja pēdējo vietu ieņemošajai Vāsas "Sport". Latvietis uz ledus pavadītajās 15:23 minūtēs nopelnīja lietderības koeficientu -2 un izdarīja četrus metienus pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://liiga.fi/fi/ottelut/2019-20...

     [+] [-]

, 2020-02-27 08:58, pirms 4 gadiem
Vīgners šosezon kļuvis par Mangnus līgas TOP spēlētāju.
Interesants fakts, ka savu PRO karjeru 18 gadu vecumā viņš uzsāka Francijas pēc spēka 3. līgā... pagājuši 10(!!!) gadi un džeks pa īstam beidzot ir atvēries

     [+] [-]

, 2020-02-27 09:06, pirms 4 gadiem
Vīgners bija viens no labākajiem savā vecumā Latvijā, beigās sanāks, ka kaut ko vairāk sasniedzis ir tik Bičevskis no uzbrucējiem. Biezais ar 91, ar pagājšgad spridzināja FRA, tag DEL2 labs ir. Jā vēl Ķēninš visvairāk sasniedzis. 91 gads bija ļoti talantīgs.

     [+] [-]

, 2020-02-27 09:57, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Vīgners bija viens no labākajiem savā vecumā Latvijā, beigās sanāks, ka kaut ko vairāk sasniedzis ir tik Bičevskis no uzbrucējiem. Biezais ar 91, ar pagājšgad spridzināja FRA, tag DEL2 labs ir. Jā vēl Ķēninš visvairāk sasniedzis. 91 gads bija ļoti talantīgs.
91. kādreiz skaitījās ļoti talantīgs gads.
Kopumā jau nav slikts pienesums, ja skatās ar līdzšinējo "lielās izlases" skatu - Ķēniņš, Kalniņš, R. Freibergs, Bičevskis. Daži vēl bijuši tuvākajās rezervēs.
Lai gan U18 un U20 vecumā likās, ka būs vēl vairāk.

     [+] [-]

, 2020-02-27 10:04, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: Vīgners šosezon kļuvis par Mangnus līgas TOP spēlētāju.
Interesants fakts, ka savu PRO karjeru 18 gadu vecumā viņš uzsāka Francijas pēc spēka 3. līgā... pagājuši 10(!!!) gadi un džeks pa īstam beidzot ir atvēries
karstas diskusijas bija šai sakarā, kad viņš pārcēlās, tas bija pilnīgi nestandarta risinājums karjeras turpināšanai. Un arī tagad nepateiksi vai pareizi darīja - hokeju spēlē, naudu saņem. Bija izlases materiāls, to nesasniedza. Ja pats apmierināts, tad jau viss labi. Dzīvo foršā valstī, spēlē hoķi, saņem naudu, kopumā jau ir ok.

     [+] [-]

, 2020-02-27 10:12, pirms 4 gadiem
Gan jau Vīgners tiešām ir forši iedzīvojies Francijā, ja nekur jau 10 gadu nekust, bija gan liekas kaut kāds mēģinājums uz BLR. Vēl jau ir iespējams ko vairāk sasniegt, šad tad jau FRA labākajiem izmet iespējas kur augstāk.