Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs uzvaru pret "Senators" kaldina ar diviem vārtiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovs uzvaru pret "Senators" kaldina ar diviem vārtiem
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā pirmo reizi šajā sezonā ar diviem vārtu guvumiem vienā spēlē izcēlies Ņikita Jevpalovs, palīdzot Lavālas "Rocket" uzvarēt izbraukumā.

AHL

Lavālas "Rocket" izbraukumā ar 4:1 pieveica Belvilas "Senators", kuras rindās vairs nespēlē Rūdolfs Balcers. Pēc pirmās trešdaļas vadībā atradās laukuma saimnieki, bet turpinājumā "Rocket" iemeta četrus bezatbildes vārtus. Atspēlēšanos ievadīja Ņikitas Jevpalova 32. minūtē realizētais vairākums, bet 42 sekundes pirms spēles beigām viņš iemeta ripu tukšos vārtos, izceļoties vēlreiz. Jevpalovs kopumā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Jevpalovs šajā sezonā piedalījies 48 spēlēs, gūstot septiņus vārtus un pievienojot astoņas piespēles. Šī bija trešā reize viņa AHL karjerā, kad izdevās vienā mačā iemest divus vārtus. Iepriekšējais gadījums tika fiksēts pagājušās sezonas noslēdzošajā spēlē, kad uzvarā pret Binghemtonas "Devils" viņš pēdējā minūtē panāca izlīdzinājumu un pagarinājumā nokārtoja uzvaru.

QMJHL

"Baie-Comeau Drakkar" savā laukumā ar 3:2 pārspēja "Gatineau Olympiques". Raivis Ansons uzvaru kaldināja ar vārtiem – viņa precīzais metiens 15. minūtē ļāva mājiniekiem atgriezties vadībā. Ansonam tie bija sezonas 11. vārti. Viņš izdarīja četrus metienus un vienu spēka paņēmienu, spēli pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

NCAA

"American International", aizvadot regulārās sezonas priekšpēdējo spēli, ar 3:5 atzina "Sacred Heart" pārākumu. Aizsargs Jānis Jaks izdarīja divus metienus, bet bloķēja trīs. Viņš dueli pabeidza ar -1 lietderību. Laukuma saimnieki uzvaru nokārtoja pēdējo divu ar pusi minūšu laikā.

     [+] [-]

, 2020-02-27 10:06, pirms 4 gadiem
Jevpalovam normāla sezona, lai gan pagājušā iespējams bija labāka , bet nu kopumā viņam, manuprāt, jau nospēlējot AHL 4 sezonas un pat netiekot pie NHL iespējas kaut uz vienu vai pāris mačiem, būtu jāskatās Eiropas virzienā! Jo gadi arī jau šogad paliks 26!

     [+] [-]

, 2020-02-27 10:35, pirms 4 gadiem
Jevpalovs uz pavasari parasti ieskrienas papildus, gaidam vēl vārtus.
Te video ar pagājšās sezonas pēdējo vārtu guvumu, supergolu, otrie vārti

Jevpalovam divi vārti AHL sezonas pēdējā spēlē

     [+] [-]

, 2020-02-27 11:00, pirms 4 gadiem
valcha rakstīja: Jevpalovam normāla sezona, lai gan pagājušā iespējams bija labāka , bet nu kopumā viņam, manuprāt, jau nospēlējot AHL 4 sezonas un pat netiekot pie NHL iespējas kaut uz vienu vai pāris mačiem, būtu jāskatās Eiropas virzienā! Jo gadi arī jau šogad paliks 26!
Jevpalovs tagad AHL spēlē citu lomu. Nav viņš nekāds Canadiens prospekts, lai gaidītu izsaukumu uz NHL iespēlēšanai. nevajag ticēt visādiem pseidoekspertiem, kas par to raksta.
viņam nemaz nav NHL līguma, lai pat teorētiski izskatītu izsaukšanu uz NHL.