Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ro. Bukartam 20. vārti sezonā un piespēle, 1+1 Čehijā arī Bičevskim

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ro. Bukartam 20. vārti sezonā un piespēle, 1+1 Čehijā arī Bičevskim
Roberts Bukarts. Foto: HC Vítkovice Ridera

Latvijas hokejisti šovakar aizvadīja spēles Eiropas vadošajās līgās. Čehijas meistarsacīkstēs 20. vārtus sezonā guva Roberts Bukarts, pievienojot arī rezultatīvu piespēli. Turpat Čehijā ar 1+1 atzīmējās arī Māris Bičevskis. Miks Tumānovs guva divus vārtus Somijas ''Mestis'' līgā.

Čehija

Roberta Bukarta pārstāvētā ''Vitkovice'' savā laukumā cieta neveiksmi pret ''Mountfield'' ar 2:5.

• Latviešu uzbrucējs piedalījās abos savas komandas vārtu guvumos. Pirmajā golā Bukarts rezultatīvi piespēlēja, bet otrajā vārtu guvumā izcēlās pats.

• Tie Bukartam bija 20. vārti šajā sezonā. Viņš kļuva par otro hokejistu, kurš šosezon to paveicis Čehijas Ekstralīgā.

• Ar 38 rezultativitātes punktiem (20+18) Bukarts ir ceturtais rezultatīvākais līgā.

• Mačā pret ''Mountfield'' latvietis uz ledus pavadīja 17:48 minūtes, divreiz meta pa vārtiem un bloķēja pretinieku metienu. Bukartam arī +/- rādītājs mīnus divi.

Māra Bičevska gūtie vārti un piespēle neglāba ''Mlada Boleslav'' no zaudējuma pagarinājumā viesos pret Mārtiņa Dzierkala un Kristofera Binduļa ''Ceske Budejovice'' – 4:5.

• Bičevskim uz ledus 16:44 minūtes, viens metiens pa vārtiem, kas arī precīzs, uzvarēti seši no 12 iemetieniem un bloķēts metiens.

• Dzierkals uzvarētāju rindās spēlēja 15 ar pusi minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu +/- rādītāju plus viens. Bindulim nospēlētas 16 minūtes, spēka paņēmiens, divi metieni pa vārtiem, trīs bloķēti metieni un negatīvs +/- rādītājs mīnus divi.

Kārļa Čukstes ''Trinec'' izbraukumā ar 1:4 piekāpās ''Karlovy Vary''. Latvietis spēlētajās nepilnās 20 minūtēs veica spēka paņēmienu un bloķēja divus metienus.

Oskara Cibuļska, Kristapa Sotnieka un Jaromīra Jāgra ''Kladno'' piedzīvoja sauso neveiksmi mājās pret Brno ''Kometa'' ar 0:3. Cibuļskis spēlēja 23 ar pusi minūtes, bloķēja metienu un nopelnīja +/- rādītāju mīnus viens. Sotnieka spēles laiks sasniedza desmitarpus minūtes, to laikā latvietim izpelnoties negatīvu +/- rādītāju mīnus viens.

Uvja Balinska pārstāvētā ''Liberec'' mājās ar 5:1 sakāva Kristapa Zīles, Jāņa Jaka un Ralfa Freiberga ''Litvinov''. Vienīgajā viesu vārtu guvumā ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās Zīle un Freibergs.

• Balinskis laukumā pavadīja 22:07 minūtes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu.

• Viesu rindās Zīlem 19:35 minūtēs spēka paņēmiens un bloķēts metiens, bet Freibergam 17:22 minūtēs trīs metieni pa vārtiem un bloķēts metiens. Jaks spēlēja 15:14 minūtes, to laikā izdarot divus metienus.

Slovākija

Patrika Zabusova gūtie vārti neglāba viņa un Vitālija Pavlova ''Michalovce'' no zaudējuma pret Frenka Razgala ''Poprad'' ar 3:4.

• Zabusovs izpildīja divus metienus pa vārtiem, bet Pavlovs meta trīs reizes, nopelnīja divu minūšu sodu un uzvarēja deviņos no 16 iemetieniem.

• Razgals izcēlās ar rezultatīvu piespēli ''Poprad'' pirmajā vārtu guvumā. Kopumā uz ledus uzbrucējam 24 minūtes un trīs metieni pa vārtiem.

Filipa Bunča ''Nitra'' mājās ar 4:3 pieveica Mārtiņa Karsuma ''Liptovsky Mikulas''.

• Buncis 14 minūšu laikā izpildīja vienu metienu un uzvarēja septiņos no 18 metieniem. Karsumam uz ledus pavadīja 17:47 minūtes, divreiz noraidījās un vienreiz meta pa vārtiem.

Roberta Mamčica ''Nove Zamky'' pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pārspēja Bratislavas ''Slovan''. Mamčics spēlēja 22 minūtes un izpildīja trīs metienus.

Patriks Ozols guva uzvaras vārtus viņa pārstāvētās Trencīnas ''Dukla'' panākumā pār ''Presov'' ar 3:2. Ozolam arī +/- rādītājs plus viens.

Vācija, Šveice

• Vācijas DEL līgā Kaspara Daugaviņa ''Iserlohn Roosters'' ar 2:4 izbraukumā piekāpās ''Bremerhaven''. Daugaviņš uz ledus pavadītajās 19:45 minūtēs uzvarēja divos no četriem iemetieniem, vienreiz izpildīja metienu un nopelnīja negatīvu +/- rādītāju mīnus viens.

Oskara Lapinska ''Langnau Tigers'' Šveices čempionāta mačā ar 3:1 pārspēja ''Biel''. Latvietis spēlēja 8:57 minūtes.

Somija

• ''Mestis'' līgā Ernesta Ošenieka ''Hermes'' ar 4:3 pieveica ''Peliitat''. Ošenieks nospēlēja 17 minūtes.

Miks Tumānovs ar diviem vārtiem kaldināja ''RoKi'' uzvaru mājās pār ''Kiekko-Vantaa'' – 3:2. Abus vārtus latvietis guva trešajā periodā. Uz ledus uzbrucējs pavadīja nepilnu 21 minūti un tika pie +/- rādītāja plus trīs.

Artūra Andžāna TUTO ar 3:2 pārspēja IPK. Andžāns nospēlēja 20 minūtes.

Zviedrija

Renāra Krastenberga vārtu guvums neglāba AIK no zaudējuma Zviedrijas otrās līgas spēlē pret ''Kristianstad'' ar 2:4. Latvietim arī divi metieni pa vārtiem, tikpat soda minūtes un +/- rādītājs mīnus viens.

Georgs Golovkovs rezultatīvi piespēlēja ''Almtuna'' neveiksmē ar 3:4 pret ''Karlskoga''. Citos statistikas rādītājos latvietis neizcēlās.

Kristera Gudļevska ''MoDo'' Zviedrijas ''Hockeyallsvenskan'' līgā ar 1:3 izbraukumā zaudēja ''Mora''. Latviešu vārtsargs atvairīja 16 pretinieku metienus.

Austrija

Riharda Bukarta ''Klagenfurt'' ar 5:3 apspēlēja Vīnes ''Capitals''. Latviešu uzbrucējam viens metiens pa vārtiem un +/- rādītājs mīnus viens.

Artūra Kuldas ''Villach'' ar 6:3 pārspēja ''Asiago''. Aizsargam rezultatīva piespēle otrajā un ceturtajā vārtu guvumā. Kuldam arī seši metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un +/- rādītājs plus trīs.

     [+] [-]

, 2023-01-27 23:57, pirms gada
Krastenbergs citā komandā atvēries