Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam ECHL trīs piespēles, Kivlenieks kaldina uzvaru AHL, Polcam 10:0

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krastenbergam ECHL trīs piespēles, Kivlenieks kaldina uzvaru AHL, Polcam 10:0
Renārs Krastenbergs. Foto: wbspenguins.com

Šonakt Ziemeļamerikas hokeja laukumos spēles aizvadījuši vairāki Latvijas pārstāvji. Dodoties laukumā pirmo reizi sezonā, rezultatīvu sniegumu parādīja Renārs Krastenbergs. Uz uzvaru takas atgriezies Matīss Kivlenieks, bet Kanādas junioros graujoša uzvara Rūdolfam Polcam, kurš izcēlās ar 1+1.

AHL

Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 7:1 sagrāva Rokfordas "IceHogs", kaut gan metienu bilance bija krietni līdzīgāka nekā rezultāts – 28:25 mājinieku labā. Matīss Kivlenieks uzvarētāju vārtos tika galā ar 24 metieniem, vienīgo reizi kapitulējot desmitajā minūtē, kad "IceHogs" ieguva vadību. Šajā sezonā aizvadītajos piecos mačos Kivlenieka kontā ir trīs uzvaras, viens zaudējums pagarinājumā un viens zaudējums pamatlaikā.

Springfīldas "Thunderbirds" viesos tika galā ar Bridžportas "Sound Tigers" – 7:4. Rodrigo Ābols izdarīja trīs metienus, tomēr palika bez punktiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Latvietim šī bija tikai otrā spēle sezonā.

Lavālas "Rocket" viesos ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack". Ņikita Jevpalovs izdarīja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderību. Šosezon aizvadītajos deviņos mačos viņš izcēlies ar 2+1.

ECHL

Vīlingas "Nailers" savā laukumā ar 6:4 pārspēja Talsas "Oilers". Aizvadot savu pirmo spēli sezonā, lielisku sniegumu nodemonstrēja uzbrucējs Renārs Krastenbergs, kurš izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Viņš palīdzēja gūt otros, ceturtos un piektos vārtus. Krastenberga kontā arī viens metiens, četras soda minūtes un neitrāla lietderība.

Dienvidkarolīnas "Stingrays" viesos pieveica Norfolkas "Admirals" – 4:3 pagarinājumā. Kristofers Bindulis laukumā devās, bet statistikā neatzīmējās.

NCAA

"Maine" ar 2:1 pieveica "Vermont", bet līgas viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem Eduards Tralmaks šoreiz palika bez punktiem. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem. "Clarkson" ar 4:0 apspēlēja "Wisconsin". Haralds Egle guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, maču pabeidzot ar +3 lietderības koeficientu, četriem metieniem un divām soda minūtēm.

"American International" ar 1:4 zaudēja "Massachusetts". Jānis Jaks izdarīja vienu metienu un nopelnīja -3 lietderību. "Lake Superior State" ar 2:5 piekāpās "Notre Dame". Mareks Mitens atvairīja 27 metienus. "Alaska-Fairbanks" ar 2:1 uzvarēja "Alaska-Anchorage", bet plašāka statistika nav pieejama.

QMJHL

"Val-d'Or Foreurs" savā laukumā ar 10:0 sagrāva "Acadie-Bathurst Titan". Pirmajā maiņā spēlējušais Rūdolfs Polcs izcēlās ar vārtiem un piespēli, dueli pabeidzot ar +2 lietderību. Viņa kontā arī divi metieni un viens spēka paņēmiens. Zaudētāju sastāvā Harijam Brantam divi metieni, trīs spēka paņēmieni un -3 lietderība.

USHL

"Madison Capitals" savā laukumā ar 3:8 atzina "Cedar Rapids RoughRiders" pārākumu. Verners Egle izdarīja vienu metienu un spēli pabeidza ar -2 lietderības koeficientu.